Akkor és most: Ilyen meglepő átalakuláson ment végig Meghan Markle stílusa, mióta Harry-vel egymásba szerettek

Akkor és most: Ilyen meglepő átalakuláson ment végig Meghan Markle stílusa, mióta Harry-vel egymásba szerettek
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

És ez még nem a vége!

Ha az ember lánya egy herceghez megy feleségül akkor bizony jó pár dolgon kell változtatnia. A hagyományokat szigorúan követő brit királyi családban pedig ezt igazán komolyan veszik. Erzsébet királynőnek gondos-bajos teendői közben mindig akad ideje arra, hogy fél szemét szerettei öltözködésén tartsa, és ez alól Meghan Markle sem volt kivétel, míg Harry-vel el nem szakadtak a royal cirkusztól.

Ezen az átváltozásan 2011-ben Katalin hercegné is átment, mikor kimondta a boldogító igent Vilmossal, ennyi év távlatából pedig már szinte el is felejtettük, hogy az ő stílusa sem volt annyira fenséges:

Meghan gardróbjának átalakulást viszont hónapról hónapra nyomon követhettük, hiszen az egész itt történt a szemeink előtt. Meghan korábban például előszeretettel viselt apró rövidnadrágokat, ám ilyet már jó ideje nem láthattunk rajta, az elmúlt években ugyanis ő is megpróbált alkalmazkodni a királyi család öltözködési szokásaihoz. És bár ma már Harry-vel és gyermekeikkel a tengerentúlon élnek, ettől függetlenül a kifinomult elegancia még mindig az egyik legfőbb ismérve!

Ha te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul át Meghan Markle az elmúlt években amerikai színésznőből a királyi család hercegnéjévé, akkor lapozd végig galériánkat!

Galéria / 31 kép

Akkor és most: Meghan Markle

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

8 alkalom, amikor Meghan Markle lekoppintotta Diana hercegné stílusát

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok