Előtte-utána: Így nézett ki George Clooney, mikor még senki sem ismerte a nevét

Előtte-utána: Így nézett ki George Clooney, mikor még senki sem ismerte a nevét
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Íme 10 olyan érdekesség a 62 éves George Clooneyról, amit lehet eddig te sem tudtál róla. Közben pedig végigkövetheted átalakulását is!

George Timothy Clooney 1961. május 6-án született a Kentucky állambeli Lexingtonban, egy egykori szépségkirálynő és a helyi tévétársaság műsorvezetőjének második gyermekeként.

Az érettségi után az Észak-Kentucky Egyetemen tanult tovább műsorújságírás szakon, majd egy rövid ideig a Cincinnati Egyetem padjait is koptatta, ám végül egyik iskolát se fejezte be, inkább dolgozni ment. Kezdetben női cipőkereskedőként próbált boldogulni a nagybetűs életben, de biztosításai ügynökként is kipróbálta magát mielőtt úgy döntött, hogy Hollywoodba költözik.

A 21 éves George Clooney elkezdett castingokra járni és tíz éven át megannyi tévéfilm mellett olyan sorozatokban kapott kisebb nagyobb szerepet, mint a Gyilkos sorok, vagy az Öreglányok. Majd 1994-ben jött az áttörés a Vészhelyzet képében, ahol 5 szezonon és egészen pontosan 109 epizódon át alakította a sármos orvos, Doug Ross szerepét. A Vészhelyzetnek köszönhetően számos stúdió ajtaja kinyílt előtte és elkezdték megtalálni a jobbnál jobb szerepek. A Szép kis nap!, a Peacemaker – Békeharcos és A mint a kámfor után olyan filmekben láthattuk még mint a Viharzóna és az Ocean’s-trilógia, az Egek ura, az Utódok, a Gravitáció és még sorolhatnánk.

Kép
forrás: Warner Bros. Television

Hollywood ügyeletes szívtiprójáról kevesen tudják, hogy 1989 és 1993 között Talia Balsam színésznő férje volt, válásuk után pedig olyan sztárhölgyek oldalán kereste a boldogságot, mint Cameron Diaz, Charlize Theron, Lucy Liu és Renée Zellweger, miközben számos modell és tévés személyiség is megfordult mellette. Egy ilyen színes magánélet fényében pedig mindenkit meglepett, amikor 2014. április 28-án eljegyezte Amal Alamuddin brit-libanoni emberi jogi ügyvédnőt, majd ugyanezen év szeptemberében össze is házasodtak. Ikergyermekeik, Ella és Alexander pedig 2017. június 6-án születtek.

Kép
forrás: Getty Images

Még több érdekességért és George Clooney stílusevolúciójáért kattints tovább!

Galéria / 10 kép

Akkor és most: George Clooney

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 10 kihagyhatatlan tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép
Shopping

Több ezer vásárló esküszik erre a kevesebb mint 4 ezer forintos francia krémre - Sarah Jessica Parker is hű használója hosszú évek óta!

Megtaláltuk az igazit az érzékeny bőrűek számára! Kiváló ekcéma, szárazság és irritáció kezelésére is ez a francia krém!

Kép
Sztárok

Jake Gyllenhaal izmosabb, mint valaha: mutatjuk a legszexibb fotóit

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép
Sztárok

Így változott át Tóth Andi az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává - akkor és most fotók!

Tóth Andi 10 évvel azután, hogy 15 évesen feltűnt az X-Faktor színpadán, most a tehetségkutató mentoraként tér vissza! Így változott át az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 8 izgalmas magyar divattervező, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő alakot!