Ki képes ilyesmire? Így tették pokollá Diana hercegné életét Károly munkatársai

Ki képes ilyesmire? Így tették pokollá Diana hercegné életét Károly munkatársai
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Diana hercegné egykori kabinetfőnöke kicsit sem rejtette véka alá a véleményét.

Diana hercegné egykori kabinetfőnöke, Patrick Jephson nyolc éven át dolgozott a néhai walesi hercegné mellett, és ennyi év távlatában elékezettnek látta az időt arra, hogy a nyilvánosság előtt is őszintén meséljen a palota alkalmazásában töltött évekről.

Jephson a hamarosan napvilágra kerülő, The Scandal Mongers podcastban mesélt arról, hogy Károly munkatársai állandó jelleggel meghurcolták Diana hercegnét, miközben a szűk bizalmi körökben nyílt titok volt az, hogy II. Erzsébet királynő fia viszonyt folytat Kamillával.

Ez nemcsak egy egyszerű pletyka volt, hanem egy állandóan ismétlődő kampány része. Oké, régen volt, de az az ember, akit támogattak, most a mi királyunk, és ezeket a dolgokat nem szabad eltemetni, nem szabad kényelmesen félretolni. Mindezek megtörténtek, elméletben pedig újra megtörténhetnek, és semmiképpen sem szabad csak úgy vélemény nélkül túllépni rajta

- mondja.

A walesi hercegné egykori alkalmazottját még mindig felzaklatják a múlt hamis vádjai, hiszen bár csak szakmailag ismerte Dianát, de biztos abban, hogy ő volt az egyik legjózanabb ember, akivel valaha találkozott.

Az általa élt életet figyelembe véve, és a rá nehezedő nyomás ellenére nemcsak épeszű volt, hanem egyfajta képessége is volt arra, hogy megtartsa ezen józanságát az őrült helyzetekben is. A saját szememmel láttam, hogy néha nehezen kezelhető volt, de ettől függetlenül mindig rendkívül felkészült, józan, alapos és vicces.

Diana viszont az őt ért vádakat próbálta a lehető legjobban kezelni...

Például vállalta azt, hogy étkezési zavarai vannak és beszédet is tartott róla. Nem tudok jobb példát hozni a józan ész tényére annál, mint amikor az emberek megvádolnak téged, hogy bolond vagy, és te felállsz, és beszédet mondasz az állapotodról, és elmagyarázod, hogyan érint ez sok embert, különösen a fiatal nőket. Úgy gondolom, hogy ez a rendkívüli erőre vall és megmutatja az őt vádló alapvető kicsinyességét

- mesélte.

Rengeteg bizonyíték volt arra, hogy az embereket képeztek ki ellene, lehallgatták a telefonját, sok tekintetben ellenségesek voltak vele, és elhatározták, hogy mint hercegné, levágják a szárnyait. Így minden oka megvolt azt feltételezni, hogy gyermekeivel való kapcsolata veszélybe kerülhet a válással kapcsolatos tárgyalások során

- tette hozzá Jephson.

A hercegné nagyon jól tudta, hogy Károlynak senki sem rója majd fel a viselkedését, és senki sem kéri számon azért, mert tiltott viszonyt folytatott házasévei alatt. A palota úgymond bűnrészességet vállalt mindenben, mert még ekkor is Diana háta mögött pletykáltak és pusmogtak. Talán ezért is döntött úgy, hogy végül Andrew Mortonhoz fordult, hogy témát adjon a könyvének.

A házassága meghalt, férjét egy nagyon jól működő hosszú távú kapcsolat fűzte Kamillához. Szomorúan látta be azt is, hogy a házasságon kívüli boldogságra tett kísérletei hiábavalók voltak. Senki sem ajánlotta fel neki a segítségét, senki sem hívta őt félre és mondta neki azt, hogy nagyon sajnálom azt, ami történt, ez minden családban előfordul, de túl leszel rajta, mi pedig támogatni fogunk téged és nagyszerű munkát végeztél ezért szeretnénk, ha mindezt a jövőben is folytatódnád. Sajnos ahelyett, hogy Dianát mesés értékként ölelték volna fel, mint valakit, aki a modern királyi család elengedhetetlen része lehet, inkább azt választották, hogy gyanakodnak rá, neheztelnek rá, aláássák és nem szeretik

- zárta gondolatait.

Ha még többet hallanál a királyi családról, akkor hallgasd meg Teadélután podcastunk első adását, amiben Erzsébet királynő stílustitkairól beszélgetünk!


És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

8 érdekesség, amit nem tudtál Diana hercegnéről

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép
Életmód
Kép
Életmód

Toplista: A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!

Kép
Sztárok

Jennifer Lopez bemutatja: íme a tökéletes tavaszi outfit, ami elegáns, mégis kényelmes

Jennifer Lopez megint csak egy szuper outfitötletet hozott tavaszra!

Kép
Sztárok

Sokkoló, hogy a gyógyíthatatlan beteg Christina Applegate milyen vírust kapott el egy éttermi saláta miatt

Christina Applegate nem rég tudatta a rajongóival, hogy szklerózis multiplexszel élő, most pedig arról vallott, hogy súlyos betegséget kapott egy fertőzött salátától.

Kép
Shopping

9 outfit Monica Geller ruhatárából, ami 2024-ben divatosabb, mint valaha

Oké, Rachel Green dolgozott a divatszakmában, de azért szó sincs arról, hogy Courteney Cox stílusát ne lenne érdemes lemásolnod!