Így találd meg a tökéletes melltartót!

Így találd meg a tökéletes melltartót!

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Életmód

Nyaralás 2023: 5 dolog, amit tudnod kell, ha Horvátországba utazol

Promóciók

A streetstyle az ikonikus Converse cipővel - rakd össze a megismételhetetlen lookot

Facebook
Twitter
Pinterest

A tavalyi nagy sikerű “Stand Up For Fit” kampány után idén a Triumph azt a küldetést tűzte ki maga elé, hogy 500 ezer nőnek segít megtalálni az Igazit, azaz a tökéletes melltartót!


Világszinten a nők több mint 70 százaléka még mindig a rossz méretű melltartót viseli, ezért a fehérneműcég úgy döntött, itt az ideje tenni is ellene valamit. A tavalyi évben indult útjára a nagy sikerű “Stand Up For fit” kampány, melynek során arra hívták fel a hölgyek figyelmét, hogy a kényelmes melltartó igenis létezik. Nem kell hozzá mást tenni, mint időpontot foglalni mérettanácsadásra a legközelebbi Triumph márkaboltba, ahol a szakértő eladók segítségével mindenki könnyedén megtalálhatta a számára legtökéletesebb megoldást.

 Tatár Csilla a Triumph kampányában
Tatár Csilla a Triumph kampányában


2015-ben kampány mottója: “Találd meg az Igazit! A kampányt világszinten 6 fontos, a divat- és fehérneműiparban elismert véleményvezér támogatja, hazai szinten pedig olyan ismer személyiségeket nyertek meg, mint Liptai Claudia, Tatár Csilla és Ábel Anita.


A kampánycélja, hogy bemutassák azt a sorsfordító pillanatot, amikor valaki megtalálja a számára Igazi melltartót. De mit is jelent “az Igazi”? Nincs több kényelmetlen melltartó, nincs több panasz, csak könnyed tartás, kényelem és tökéletes formák. Amelyik nő kényelmesen érzi magát fehérneműjében, arról sugárzik a magabiztosság és ragyogóan néz ki. Ella Catliff is csatlakozott a kampányhoz
Ella Catliff is csatlakozott a kampányhoz


Nemzetközi szinten ők csatlakoztak a Triumph #FindTheOne kampányához:Nézd meg a kampányt, tudj meg mindent amit az "Igaziról" tudni akartál és jelentkezz be méret tanácsadásra a Triumph szakértőihez, !

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Életmód

Nyaralás 2023: 5 dolog, amit tudnod kell, ha Horvátországba utazol

Promóciók

A streetstyle az ikonikus Converse cipővel - rakd össze a megismételhetetlen lookot

Kép
Stílus

Hogyan tűnhet drágábbnak az outfitted? Gisele Bündchen nyári szettje a válasz mindenre

Gisele Bündchen könnyű szettjében minden megvan, ami egy tökéletes nyári inspirációhoz kell.

Kép
Sztárok

Méz és főtt tojás: híres emberek tippjei alvászavar ellen

Az alvás az életünk egyharmadát teszi ki, ami elengedhetetlen a normális agyműködésünkhöz, egészségünkhöz, mentális állapotunk megtartásához.

Kép
Sztárok

7 eszméletlenül sármos híresség, aki eddig sosem volt házas

Sármosak és sikeresek, mégsem indultak el a házasság útján. Hogy mindez minek köszönhető, azt még nem tudni. Egy biztos: mi tuti nem mondanánk nekik nemet a nagy kérdésre!

Kép
Sztárok

A reflektorfényen túl is van élet! Avagy ezzel tölti manapság a mindennapjait Jack Nicholson

Jack Nicholson körül mostanság számos pletyka kering, így úgy gondoltuk, hogy kicsit utánajárunk a dolgoknak.

Kép
Stílus

Emlékszel még rá? 2010-ben volt utoljára trendi, most újra visszatér ez a megosztó ruhadarab

A legtöbb divatirányzat esetén számolni lehet azzal a perccel, amikor ismét köreinkben köszönthetjük őket, szóval semmi meglepő sincs abban, hogy a 2023-as trendek között számos régi ismerős is helyet kapott!