Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Így találd meg a tökéletes melltartót!

Így találd meg a tökéletes melltartót!

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

A tavalyi nagy sikerű “Stand Up For Fit” kampány után idén a Triumph azt a küldetést tűzte ki maga elé, hogy 500 ezer nőnek segít megtalálni az Igazit, azaz a tökéletes melltartót!


Világszinten a nők több mint 70 százaléka még mindig a rossz méretű melltartót viseli, ezért a fehérneműcég úgy döntött, itt az ideje tenni is ellene valamit. A tavalyi évben indult útjára a nagy sikerű “Stand Up For fit” kampány, melynek során arra hívták fel a hölgyek figyelmét, hogy a kényelmes melltartó igenis létezik. Nem kell hozzá mást tenni, mint időpontot foglalni mérettanácsadásra a legközelebbi Triumph márkaboltba, ahol a szakértő eladók segítségével mindenki könnyedén megtalálhatta a számára legtökéletesebb megoldást.

 Tatár Csilla a Triumph kampányában
Tatár Csilla a Triumph kampányában


2015-ben kampány mottója: “Találd meg az Igazit! A kampányt világszinten 6 fontos, a divat- és fehérneműiparban elismert véleményvezér támogatja, hazai szinten pedig olyan ismer személyiségeket nyertek meg, mint Liptai Claudia, Tatár Csilla és Ábel Anita.


A kampánycélja, hogy bemutassák azt a sorsfordító pillanatot, amikor valaki megtalálja a számára Igazi melltartót. De mit is jelent “az Igazi”? Nincs több kényelmetlen melltartó, nincs több panasz, csak könnyed tartás, kényelem és tökéletes formák. Amelyik nő kényelmesen érzi magát fehérneműjében, arról sugárzik a magabiztosság és ragyogóan néz ki. Ella Catliff is csatlakozott a kampányhoz
Ella Catliff is csatlakozott a kampányhoz


Nemzetközi szinten ők csatlakoztak a Triumph #FindTheOne kampányához:Nézd meg a kampányt, tudj meg mindent amit az "Igaziról" tudni akartál és jelentkezz be méret tanácsadásra a Triumph szakértőihez, !

Videók

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Szépség

Ez az apró sminktrükk áll Penelope Featherington elképesztő átalakulásának mögött�A Bridgerton család 3. évadában

Nem férhet kétség ahhoz, hogy a Bridgerton család szereplői hatalmas átalakuláson mennek keresztül minden évadban. Ezúttal Penelope Featheringtonon volt a sor, sminkese pedig elárulta a titkát!

Kép
Sztárok

Tudjuk, hogy csinálja! 8 időtálló stílustrükk, amire Blake Lively hosszú évek óta esküszik

Blake Lively hosszú évek óta bizonyítja, hogy a öltözködésnek messze nem kell szigorú szabályok közt zajlania. Íme az ő stílustrükkjei!

Kép
Sztárok

Az új reménységek! Ők most a legígéretesebb fiatal tehetségek hollywoodban

Őrségváltás jön az Álomgyárban, a jelek szerint ezek az ifjú színészek és színésznők alkotják majd az új A-listát.

Kép
Életmód

6 trükk, hogy az otthonodban mindig finom illat legyen: búcsúzz el a rossz szagoktól örökre!

Hiába takarítasz rendszeresen, mégis előjönnek a kellemetlen szagok? Segítünk!

Kép
Életmód

A Paloma koktél világnapján nyit a Don Julio 1942 x W Budapest exkluzív terasz

Exkluzív terasznyitó eseménnyel ünnepelte a Paloma koktél világnapját a Don Julio és a W Budapest. A világ első luxus tequila márkája és a főváros lélegzetelállító helyszíne május 22-től egész nyáron át várja vendégeit, akik a Don Julio 1942 x W Budapest terasz stílusos környezetében Mexikó ikonikus italát is prémium minőségben fogyaszthatják.

Kép
Sztárok

Kóros soványsággal vádolták Kate Beckinsale-t: elárulta, hogy komoly testi és lelki betegség áll a hátterében

Kate Beckinsale számos szörnyűséget élt át az elmúlt egy éveben mind lelkileg, mind testileg. Elege lett a bírálókból, és most saját történetén keresztül szerette volna megmutatni, hogy nincs helye a rosszindulatú kommenteknek!