Láttad már őket? Így néznek ki Ryan Reynolds fivérei

Láttad már őket? Így néznek ki Ryan Reynolds fivérei
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Ryan Reynoldsnak egész pontosan három bátyja van.

Ryan Reynolds 1976. október 23-án született Vancouverben, Kanadában egy ír és skót felmenőkkel büszkélkedő szülők negyedik, legkisebb fiaként.

A színész édesapja, James élelmiszer-nagykereskedőként kereste a családnak a kenyérre valót, majd nyugdíjazása előtt a Kanadai Királyi Lovasrendőrségnél szolgált, édesanyja, Tamara pedig a kiskereskedelemben dolgozott. Ryan Reynolds már viszont korán ráérzett arra, hogy mivel is szeretne foglalkozni, és mindössze 13 éves volt, amikor 1991-ben szerepet kapott a kanadai Hillside című tiniszappanoperában. Aztán egy tévéfilm és pár kisebb sorozat után, 1996-ban már az X-akták egyik epizódjában tűnt fel, amit a Sabrina, a tiniboszorkány című film követett, és innentől fogva sorba jöttek az egyre jobb és több kihívást igénylő szerepek.

Miközben Ryan mindent megtett azért, hogy egy szép napon elismert és hangzatos neve legyen a filmszakmában, addig bátyjai inkább a civil pályát választották. Jeffrey rendőrként dolgozik, Terry apjukhoz hasonlóan a Kanadai Királyi Lovasrendőrség tagja, Patrick pedig tanár, illetve közösségszervezőként is dolgozik.

Kattints tovább és mutatjuk is, hogy néznek Ryan Reynolds bátyjai, akikkel a színész nagyon szoros kapcsolatot ápol mind a mai napig!

Galéria / 6 kép

Így néznek ki Ryan Reynolds ritkán látott bátyjai

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 11 kép

Hírességek, akikről nem is gondoltad volna, hogy testvérek

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!