Így néznek ki most az Agymenők sztárjai vs. az első részekben

Így néznek ki most az Agymenők sztárjai vs. az első részekben
Forrás: Agymenők c. sorozat

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Pár év alatt sokat változtak!

Már három év telt el azóta, hogy elbúcsúztunk az Agymenők sorozattól, és az összes karaktertől, akiket 12 évadon át követhettünk nyomon. Bár sokan úgy érezték, hogy az utolsó pár évad messze elmaradt a korábbiak minőségétől, azért mégis szomorúak voltunk, amikor kiderült, hogy befejezik a szériát.

Akárcsak a főszereplő színészek, akik a mai napig imádnak nosztalgiázni a forgatáson töltött időkről. Nemrég épp a Leonardöt és Pennyt alakító páros mesélt arról, amikor ténylegesen egymásba szerettek a közös munka során. 2008-tól 2010-ig alkottak egy párt, és már az elején megvolt közöttük a vonzalom, csak akkoriban még épp másokkal randiztak. Ezek a kapcsolatok aztán véget értek, ők pedig titkon két évig voltak együtt.

Azóta jó barátságban vannak, akárcsak az Agymenők többi sztárja is, akik mai napig tartják egymással a kapcsolatot. Bár három év nem hangzik olyan sok időnek, valójában rengeteget változtak a főszereplők, pláne, ha az első epizódos megjelenéseikkel hasonlítjuk össze friss fotóikat. Most készítettünk is egy fényképes összeállítást, amiben megmutatjuk, hogy néznek ki az Agymenők sztárjai most vs. az első epizódokban!

Kattints a galériára:

Galéria / 8 kép

Így néznek ki most az Agymenők sztárjai vs. az első részekben

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

Ezekre a foltokra figyelj: a leggyakrabban vitaminhiányra utalnak!

Megfelelő mennyiségű alvás, kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres testmozgás, csak pár fontos tényező, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészségesek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. De mi történik akkor, hogy ha mégis gyengének érezzük magunkat, és a tükörbe nézve bőrproblémákkal szembesülünk?

Kép
Stílus

Hoppá! Angelina Jolie a vörös szőnyegen villantotta meg legújabb tetoválását egy szexi, kivágott ruhában! - Egyesek szerint Brad Pittnek akar vele üzenni

Angelina Jolie szexi, kivágott ruhája sem vonhatta el a figyelmet új, igencsak különleges helyre került tetoválásáról.

Kép
Életmód

Magyar Mozgókép Díj 2024: Nézd meg itt a nyertesek teljes listáját!

A Magyar Filmakadémia védnökségével a Magyar Mozgókép Fesztiválon a Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig annak alkotója, Koltai Lajos lett. Mutatjuk a győztesek listáját!

Kép
Életmód

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?

Kép
Életmód

Nosztalgiázzunk: ilyen volt a légi utazás a repülés aranykorában! - Nagyobb ülések, cigifüst és még sok minden más

Ez volt ám az igazi luxus! A repülés aranykorában szinte teljesen más élmény volt az utazás. Most pedig egy kis nosztalgiázásra invitálunk!

Kép
Életmód

Titkos üzenetet rejtettek el a Bridgerton sorozat ruháiban: Ezt jelentik az egyes családok ruhái és azok színkombinációi!

Mint minden régebbi korszakot felölelő filmben, így a Bridgertonban is nagy hangsúlyt fektettek a rendezők és jelmeztervezők a szereplők ruháira és azok szimbolikus jelentésére. Lássuk, milyen hatást akartak elérni vele!