Előtte-utána: Így változott Keanu Reeves stílusa az évek során, miközben ő egy percet sem öregedett

Előtte-utána: Így változott Keanu Reeves stílusa az évek során, miközben ő egy percet sem öregedett
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Keanu Reeves szinte hihetetlen, de ma ünnepli 58. születésnapját!

Keanu Reeves Bejrútban, Libanonban látta meg a napvilágot 1964. szeptember 2-án, egy angol származású revütáncos anya és egy kínai-hawaii származású geológus gyermekeként.

Miután szülei 1966-ban elváltak, édesanyja úgy döntött, hogy Sydney-be, Ausztráliába költöznek, ahonnan hamarosan már New Yorkban találták magukat. Az asszony 1970-ben hozzáment Paul Aaron rendezőhöz, és a család Torontóba tette át székhelyét, ám a boldog idill nem tartott sokáig, ugyanis egy év múlva édesanyja és új férje már a válási papírokat intézték. Keanu Reeves 9 éves volt, amikor megkapta első szerepét egy színházi produkcióban, Aaron pedig nem engedte el a kezét, és látva tehetségét, munkát ajánlott neki a Pennsylvania állambeli Hedgerow Theatre-ben.

Reeves négy különböző középiskolába járt és nem nagyon érdekelte a tanulás, ellenben nagyon jó jégkorongkapus volt, és bár egy ideig keményen dolgozott azon, hogy profi sportoló válhasson belőle, és így bekerülhessen a kanadai olimpiai csapatban, ám végül 15 évesen úgy döntött, hogy a sport helyett inkább a színészetet választja. 17 évesen otthagyta az iskolát, amerikai mostohaapja segítségével zöld kártyát szerzett, és három év múlva már Los Angeles városában kereste a szerencséjét.

Nem is kellett sokáig várnia, 1983-ban már a Going Great című ifjúsági televíziós műsorban dolgozott, majd egy évvel később megkapta első mellékszerepét a Hangin' In sorozatban, amit aztán egy Coca-Cola reklám és számos kisebb alakítás követett, mígnem az 1986-os Friss vér meghozta a várt áttörést. 1988-ban a Veszedelmes viszonyokban tűnt fel, amit 1989-ben a Bill és Ted zseniális kalandja követett, melynek köszönhetően egyre több lehetőség találta meg, és így jutott el oda, hogy ma már Hollywood egyik legkiemelkedőbb tehetségeként tartják számon.

És itt még nincs vége, kattints tovább és mesélünk még pár érdekességet a színészről, közben pedig azt is megnézheted, hogyan változott Keanu Reeves az Hollywood mondhatni legkedvesebb álompasijává az évek múlásával!

Galéria / 10 kép

Akkor és most: Keanu Reeves

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!