Előtte-utána: Így változott Keanu Reeves stílusa az évek során, miközben ő egy percet sem öregedett

Előtte-utána: Így változott Keanu Reeves stílusa az évek során, miközben ő egy percet sem öregedett
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Keanu Reeves szinte hihetetlen, de ma ünnepli 58. születésnapját!

Keanu Reeves Bejrútban, Libanonban látta meg a napvilágot 1964. szeptember 2-án, egy angol származású revütáncos anya és egy kínai-hawaii származású geológus gyermekeként.

Miután szülei 1966-ban elváltak, édesanyja úgy döntött, hogy Sydney-be, Ausztráliába költöznek, ahonnan hamarosan már New Yorkban találták magukat. Az asszony 1970-ben hozzáment Paul Aaron rendezőhöz, és a család Torontóba tette át székhelyét, ám a boldog idill nem tartott sokáig, ugyanis egy év múlva édesanyja és új férje már a válási papírokat intézték. Keanu Reeves 9 éves volt, amikor megkapta első szerepét egy színházi produkcióban, Aaron pedig nem engedte el a kezét, és látva tehetségét, munkát ajánlott neki a Pennsylvania állambeli Hedgerow Theatre-ben.

Reeves négy különböző középiskolába járt és nem nagyon érdekelte a tanulás, ellenben nagyon jó jégkorongkapus volt, és bár egy ideig keményen dolgozott azon, hogy profi sportoló válhasson belőle, és így bekerülhessen a kanadai olimpiai csapatban, ám végül 15 évesen úgy döntött, hogy a sport helyett inkább a színészetet választja. 17 évesen otthagyta az iskolát, amerikai mostohaapja segítségével zöld kártyát szerzett, és három év múlva már Los Angeles városában kereste a szerencséjét.

Nem is kellett sokáig várnia, 1983-ban már a Going Great című ifjúsági televíziós műsorban dolgozott, majd egy évvel később megkapta első mellékszerepét a Hangin' In sorozatban, amit aztán egy Coca-Cola reklám és számos kisebb alakítás követett, mígnem az 1986-os Friss vér meghozta a várt áttörést. 1988-ban a Veszedelmes viszonyokban tűnt fel, amit 1989-ben a Bill és Ted zseniális kalandja követett, melynek köszönhetően egyre több lehetőség találta meg, és így jutott el oda, hogy ma már Hollywood egyik legkiemelkedőbb tehetségeként tartják számon.

És itt még nincs vége, kattints tovább és mesélünk még pár érdekességet a színészről, közben pedig azt is megnézheted, hogyan változott Keanu Reeves az Hollywood mondhatni legkedvesebb álompasijává az évek múlásával!

Galéria / 10 kép

Akkor és most: Keanu Reeves

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.