Ő volt Patrick Swayze gyönyörű felesége: 67 évesen így néz ki Lisa Niemi Swayze

Ő volt Patrick Swayze gyönyörű felesége: 67 évesen így néz ki Lisa Niemi Swayze
Forrás: GettyImages

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

Patrick Swayze és Lisa 33 évig élt boldog házasságban!

Nem is kérdés, Patrick Swayze mesés karriert futott be élete során, ám emellett azon kevés hollywoodi csillag közé tartozik, akinek magánéletében is kiegyensúlyozott volt. Feleségével fiatalon, édesanyja tánciskolájában találkozott, elmondása szerint pedig azonnal beleszeretett a gyönyörű szőke lányba. Patrick ekkor 18 éves volt, Lisa Niemi pedig 15, ám eleinte egyáltalán nem viszonozta a fiú rajongását. Évek teltek el úgy, mire a Patricknek sikerült elrabolnia a szívét, onnantól kezdve viszont elválaszthatatlanok voltak.
1975. június 12-én ketten összeházasodtak. Lisa és Patrick házassága pedig mindig is kiemelkedett hollywoodi szcénából, ahol mint tudjuk, a "boldogan, amíg meg nem..." csak ritkán tart valóban egy életen át.

Kapcsolatukat a színész sikere sem tépázta meg, nem lehetett hallani botrányokról, sem hűtlenségről, pedig ha volt férfi, aki után ezekben az időkben bomlottak a nők, az Patrick Swayze volt. Ez tehát egy igazi mesebeli szerelemi történet, amelyből csak egy dolog hiányzott - Lisának és Patricknek nem született gyermeke. Pedig nagyon vágytak arra, hogy családot alapítsanak. Mikor Lisa teherbe esett, mindennél boldogabbak voltak, örömük azonban nem tartott sokáig, Lisa sajnos elvetélt.

Arra születtem, hogy apa legyek

- nyilatkozta egy interjú alkalmával a színész, ám a tragédián nehezen tudtak túllépni, ahogy pedig teltek az évek, Lisa rájött, hogy már túl idős ahhoz, hogy gyermeket vállaljon, ekkor pedig az örökbefogadás is szóba került közöttük.

Sokáig jártam egy akupunktúrás orvoshoz, aztán hirtelen túl öreg lettem. Valószínűleg jobban kellett volna tájékozódnom, hogy milyen lehetőségeink vannak, lehet, hogy elvesztegettem az időt

Ezt már Lisa nyilatkozta a 2019-es, I Am Patrick Swayze című dokumentumfilmben. Lisa és Patrick terveit végül keresztbe húzta a színész betegsége is, így végül valóban gyermek nélkül, de igazi családként búcsúztak egymástól, mikor a színész 2009-ben sajnos elveszítette a rák elleni harcot. Lisa most 66 éves, 2014-ben pedig bár sokat vívódott, végül ismét férjhez ment. Ő és Albert DePrisco közös barátaik révén ismerték meg egymást, ugyanakkor Lisa leszögezte, hogy amíg él, szeretni fogja első férjét. És hogy hogy néz ki most?

Kattints a fotókért galériánkba!

Galéria / 8 kép

Ő volt Patrick Swayze gyönyörű felesége: 67 évesen így néz ki Lisa Niemi Swayze

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Sztárok

9 időtálló stílustrükk, amire Julia Roberts évtizedek óta esküszik

Ezúttal Julia Roberts stílusválasztásai között néztünk körbe!

Kép
Sztárok

Így élt Audrey Hepburn élete utolsó hónapjaiban: szívszorító, hogyan telt utolsó karácsonya

Audrey Hepburn túl korán hagyta itt ezt a világot, megható, hogyan teltek utolsó hónapjai.

Kép
Életmód

10 film, ami kísértetiesen tökéletesen megjósolta módon, hogy mi vár ránk a jövőben

Nem hitted, hogy a mesterséges intelligencia egyszer majd valóban beférkőzhet a mindennapjainkba és nem csak a forgatókönyvírók képzeletének szüleménye? Nos, már tudod, hogy tévedtél.

Kép
Életmód

10 hiba, amit elkövethetsz az állásinterjún: nem csak a késés tilos!

Veled is előfordult már, hogy megpályáztál egy hozzád illő állást, ám később szomorúan vetted tudomásul, hogy még a második körbe sem jutottál be? Eláruljuk, nem feltétlen a végzettségeddel vagy a szakmai tapasztalatoddal lehetett a probléma. Nagyon sok hibát elkövethetünk ugyanis egy állásinterjún, akaratlanul is.

Kép
Sztárok

Akinek még Sandra Bullock se tudott ellenállni! Ezekkel a híres nőkkel randizott az elmúlt évtizedekben Chris Evans

Meg kell hagyni, hogy Chris Evans a sztárvilág legszebb hölgyeit csavarta az ujja köré!

Kép
Életmód

A mesterséges intelligencia megjósolta a 2024-es Oscar-gála győzteseit: vajon igaza lesz?

A mesterséges intelligencia beleásta magát az esélylatolgatásba, és úgy döntött, megosztja velünk, hogy szerinte hogyan is fog végződni az idei Oscar-díjátadó!