Ő volt Patrick Swayze gyönyörű felesége: 66 évesen így néz ki Lisa Niemi Swayze

Ő volt Patrick Swayze gyönyörű felesége: 66 évesen így néz ki Lisa Niemi Swayze
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

Patrick Swayze és Lisa 33 évig élt boldog házasságban!

Nem is kérdés, Patrick Swayze mesés karriert futott be élete során, ám emellett azon kevés hollywoodi csillag közé tartozik, akinek magánéletében is kiegyensúlyozott volt. Feleségével fiatalon, édesanyja tánciskolájában találkozott, elmondása szerint pedig azonnal beleszeretett a gyönyörű szőke lányba. Patrick ekkor 18 éves volt, Lisa Niemi pedig 15, ám eleinte egyáltalán nem viszonozta a fiú rajongását. Évek teltek el úgy, mire a Patricknek sikerült elrabolnia a szívét, onnantól kezdve viszont elválaszthatatlanok voltak.

1975. június 12-én ketten összeházasodtak. Lisa és Patrick házassága pedig mindig is kiemelkedett hollywoodi szcénából, ahol mint tudjuk, a "boldogan, amíg meg nem..." csak ritkán tart valóban egy életen át.

Kapcsolatukat a színész sikere sem tépázta meg, nem lehetett hallani botrányokról, sem hűtlenségről, pedig ha volt férfi, aki után ezekben az időkben bomlottak a nők, az Patrick Swayze volt. Ez tehát egy igazi mesebeli szerelemi történet, amelyből csak egy dolog hiányzott - Lisának és Patricknek nem született gyermeke. Pedig nagyon vágytak arra, hogy családot alapítsanak. Mikor Lisa teherbe esett, mindennél boldogabbak voltak, örömük azonban nem tartott sokáig, Lisa sajnos elvetélt.

Arra születtem, hogy apa legyek

- nyilatkozta egy interjú alkalmával a színész, ám a tragédián nehezen tudtak túllépni, ahogy pedig teltek az évek, Lisa rájött, hogy már túl idős ahhoz, hogy gyermeket vállaljon, ekkor pedig az örökbefogadás is szóba került közöttük.

Sokáig jártam egy akupunktúrás orvoshoz, aztán hirtelen túl öreg lettem. Valószínűleg jobban kellett volna tájékozódnom, hogy milyen lehetőségeink vannak, lehet, hogy elvesztegettem az időt

Ezt már Lisa nyilatkozta a 2019-es, I Am Patrick Swayze című dokumentumfilmben. Lisa és Patrick terveit végül keresztbe húzta a színész betegsége is, így végül valóban gyermek nélkül, de igazi családként búcsúztak egymástól, mikor a színész 2009-ben sajnos elveszítette a rák elleni harcot. Lisa most 66 éves, 2014-ben pedig bár sokat vívódott, végül ismét férjhez ment. Ő és Albert DePrisco közös barátaik révén ismerték meg egymást, ugyanakkor Lisa leszögezte, hogy amíg él, szeretni fogja első férjét. És hogy hogy néz ki most?

Kattints a fotókért galériánkba!

Galéria / 8 kép

Ő volt Patrick Swayze gyönyörű felesége: 66 évesen így néz ki Lisa Niemi Swayze

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Életmód

A 10 legjobb romantikus film, ami 2023-ban érkezik a mozikba

Ha romantikára vágysz, akkor ezeket ne hagyd ki 2023-ban!

Kép
Stílus

10 öltözködési trükk, ami kegyetlenül többnek mutat a valódi korodnál, és 10, amivel bátran letagadhatsz 10 évet a korodból

Ezek a stílustippek gyorsan segíthetnek abban, hogy egészen új szintre helyezd a megjelenésedet!

Kép
Sztárok

Tudtad? A The Last of Us sztárjának öccse közel 3 éve transznemű nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép
Stílus

10 kedvenc trendünk, ami már nem lesz divat 2023-ban - ezek jönnek helyettük!

A búcsú bár szinte biztos, hogy nem örökre szól, de ettől függetlenül most érdemes elfelejtened ezeket a trendeket!

Kép
Sztárok

Tényleg visszafelé öregszik! Az 56 éves Salma Hayek fehérneműben érkezett új filmje premierjére - FOTÓK

Salma Hayek a tőle megszokott módon, újfent egy látványos darab mellett tette le a voksát.