Így készítsd fel magad a kerti party szezonra!

Így készítsd fel magad a kerti party szezonra!
Forrás: Shutterstock.com

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

A nyár nem csak a jól megérdemelt nyaralások, csokibarnára pirult bőr és a rövid szoknyák ideje. Az első napsugarakkal együtt beköszöntenek a BBQ partyk is, elmondjuk mivel érdemes felkészülnöd.

A legnagyobb party mesterek is elkezdték valahol! Ha idén rendezel először nyári mulatságot, ezekkel érheted el, hogy minden részlet a helyén legyen:

Dekor

Nem kell kertes házban laknod ahhoz, hogy igazán hangulatossá varázsold a grill partyd helyszínét! A legkisebb erkélyt is feldobja egy fényfüzér, papír háromszögekből álló girland vagy színes lampionok. Ha nem túl szűk a hely és nem kell attól félned, hogy valamelyik vendég figyelmen kívül hagyja, gyertyákkal is extrázhatod az összképet!

Kiegészítők

Egy jó buli alkalomhoz illő étkészletért kiált! A fantáziádra van bízva, hogy a szalvétákkal, tányérokkal, asztaldekorral vagy egyebekkel kísérletezel, de az biztos, hogy a nyári összejöveteleken a színes pohárral nem tudsz mellé lőni.

2019. április 23-tól május 31-ig vásárolj a stílusodnak megfelelő poharat vagy pohárkészletet a Mömax áruházban és zsebeld be a -10% Mastercard kedvezményt Mastercard vagy Maestro kártyával történő fizetéskor!

Finom falatok

Akkor sem kell aggódnod, ha nem vagy született konyhatündér, hiszen a party falatok elkészítése pofon egyszerű. Csinálj egy egyszerű avokádó vagy zöldborsó krémet, amit tortilla chipsszel tálalhatsz, a combosabb ételeket pedig bízd csak a vállalkozó szellemű vendégekre. Minden kerti partyn akad olyan, aki imád a grill fölött állni!

Hűsítők

Alap igazság a nyári buliknál, hogy „túl sok jégkocka nem létezik”. Készülhetsz valami izgalmas koktél recepttel, vagy maradhatsz a limonádénál, a lényeg, hogy mindig bele tudj dobni 1-2 szem jégkockát. Ha valami különlegessel készülnél, fagyassz bele pár mentalevelet vagy bogyós gyümölcsöt, hidd el jól fog mutatni!

A tökéletes szett

Végül, de nem utolsó sorban nagyon fontos, hogy komfortosan érezd magad a bőrödben. Az est házigazdájaként mindenkivel váltani fogsz pár szót és te is tudod, hogy akkor vagy a legelbűvölőbb, ha fesztelenül érzed magad. Nem kell túlzásba vinned, ha úgy kényelmes, kapj fel egy farmer shortot és egy fehér pólót és készíts egy romantikus hajfonatot.

A cikk támogatója a Mastercard

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 6 izgalmas magyar filmes és színházi arc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő filmes és színházi alakot!