Mennyire cuki?! Így becézik Lady Gagát imádott keresztfiai

Mennyire cuki?! Így becézik Lady Gagát imádott keresztfiai
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Lady Gaga igazán különleges és kimondottan frappáns becenevet kapott imádott keresztgyerekeitől.

Lady Gaga számos világsláger, teltházas turné, kasszarobbantó filmsikerek és 16 Guinness-rekord mellett bizony nem egy olyan őszinte és celebbarátsággal is büszkélkedhet, melynek kölcsönös lelki értékei annyira valósak, hogy nemcsak az álomgyár falai közt, de az egyszerű hétköznapokban is sokan megirigyelnének.

Ennek fényében kicsit sem meglepő, hogy a szintúgy extrém és látványos színpadi jelmezeiről elhíresült Elton Johnt is elvarázsolta az énekesnő személyisége. A két világsztár pedig nemcsak a színpadon találta meg a közös hangot, hanem a magánéletben is, éppen ezért a brit énekesnek mondhatni magától értetődő volt, hogy kapcsolatukat családi szintre emeljék. Így történt az, hogy végül Lady Gaga lett a keresztanyja Elton és férje, David Furnish mindkét fiának.

A 11 éves Zachary és a 9 éves Elijah pedig nagyon édes és frappáns nevet választott imádott keresztmamájuknak, akit egész egyszerűen csak úgy hívnak, hogy: Gagamother.

David Furnish, Elijah, Lady Gaga és Zachary, Elton John jótékonysági estjén idén márciusban.
forrás: Getty Images
David Furnish, Elijah, Lady Gaga és Zachary, Elton John jótékonysági estjén idén márciusban.

És még egy kép csak hármukról.

Kép
forrás: Getty Images

Elton John egy interjúban elárulta, hogy az énekesnő nagyon jó példakép a gyerekeinek és bár természetesen rengeteg ajándékkal halmozza el őket, mindig figyel arra, hogy minőségi időt töltsön velük. Így amikor a lehetőségei engedik, akkor általában velük van, de arra is volt már példa, hogy egy programja előtt beugrott csak azért, hogy megfürdesse őket. Szóval egy szó mint száz, úgy tűnik, hogy Gagamother keresztszülői szerepben is legalább annyira remekel, mint a színpadon, vagy a filmvásznon.


És ezt láttad már?

Galéria / 11 kép

Híres emberek még híresebb keresztszülőkkel

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.