Bámulatos átalakulás: Mutatjuk, hogyan fogyott el Adele 10 év alatt

Adele
Forrás: GettyImages

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Adele már több mint 45 kiló mínusznál jár!

Gondoltad volna, hogy már 12 éve annak, hogy Adele berobbant a köztudatba a Rolling in the Deep-el? Mi sem. Az énekesnőt azonnal keblére ölelte a világ, és bár akkoriban sokan beszóltak neki az alakja miatt (egyszer még Karl Lagerfeld is megemlítette, hogy "egy picit dagi"), de a legtöbben úgy szerették és rajongtak érte, ahogy van.

Azóta 12 év telt el, és mostanra kiderült, bár a rajongók nem rugóztak a témán, Adele azonban nem fogadta el önmagát, egy ideje pedig őrült diétába kezdett, és mostanra közelebb van számára az álomalak, mint eddig bármikor, az idei Grammy-díjátadón pedig szó szerint varázslatosan festett!

És hogy hogyan jutott el idáig? Nos, saját bevallása szerint a fogyókúra és a sport eddig sem volt ismeretlen számra, Adele-nál egy évtized alatt többször is kijött a jojó effektus, ennyire viszont még sosem gondolta komolyan a dolgot, mint az utóbbi időben. Ezzel együtt nem árt megjegyezni, hogy a díva évekre visszavonult a nyilvánosság elől, a vörös szőnyegen például 2018-ban jelent meg utoljára, majd legközelebb 2022-ben tért vissza. Ezért is robbantak ekkorát tavalyi fotói, ahol szinte fel sem lehet ismerni Adele-t. Hogy a változás mennyire durva, azt most te is megnézheted galériánkban, ahol évről évre vettük át, hogy változott az énekesnő!

A fotókért kattints a galériára!

Galéria / 17 kép

Így fogyott el Adele 10 év alatt

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

Sztárok, akik bevállalták, hogy a cukorbetegeknek készült gyógyszerrel fogytak le

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.

Kép
Életmód

Elveszettnek érzed magad a munkahelyeden? Próbáld ki az Anti-Goals trendet, ami igazi változást hozhat a karrieredben

Ha összeállítod, mik az úgynevezett „anti-céljaid” a munkádban, sokkal lelkesebbé és motiváltabbá válhatsz.

Kép
Sztárok

Zsák a foltját! Sztárcsemeték, akik szintúgy egy híresség gyerekébe szerettek bele

A hírességek világát néha sokkal több romantikus szál köti össze, mint ahogy azt először gondolnánk!