Idris Elba és felesége szupermenő jótékonysági cipőkollekciót dobott piacra Christian Louboutinnal

Idris Elba és felesége szupermenő jótékonysági cipőkollekciót dobott piacra Christian Louboutinnal
Forrás: christianlouboutin.com
Facebook
Twitter
Pinterest

A Golden Globe-díjas angol színész és felesége a Louboutin mellé állt egy nemes cél érdekében!

Kollaborációkból sosincs hiány, maximum annyi a különbség köztük, hogy a számtalan merész ötlet között, néha megbújik egy-egy olyan nemes céllal életre keltett kezdeményezés is, aminek minden egyes befolyt centjét jótékonyságra fordítják!

Idris Elba és felesége, Sabrina tavaly már többször is nyíltan felszólalt a számos igazságtalanság, megkülönböztetés és rasszizmus ellen, idén pedig egy régi barátjuk, a világhírű francia cipőtervező, Christian Louboutin is csatlakozott hozzájuk, hogy hárman karöltve életre keltsék a Walk a Mile in My Shoes (ami magyarul körülbelül annyit tesz, hogy Sétálj egy mérföldet az én cipőmben) kollekciót.

A befolyt összeg teljes egészét olyan 5 amerikai, afrikai és brit szervezet kapja, aki többek közt a faji alapú igazságtalanságok ellen tesz nap mint nap. Így többek közt a kelet-londoni fiatalokat támogató Immediate Theatre; a szomáliai fiatalok ingyenes oktatásért dolgozó The Somali Hope Foundation; a gyerekek bebörtönzése ellen tevékenykedő Gathering for Justice; az afrikai gyökerű, fiatal feministákat támogató Purposeful és a Be Rose International, ahol humanitárius segítséget nyújtanak azok számára, akik elvesztették az életbe vetett hitüket.

A kollekció június 16-tól elérhető Christian Louboutin oldalán, aminek különleges, egyedi darabjait ide kattintva meg is nézheted!

ÉS EZT LÁTTAD MÁR?

Galéria / 8 kép

Hírességek, akik titokban jótékonykodnak

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.