Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Idris Elba és felesége szupermenő jótékonysági cipőkollekciót dobott piacra Christian Louboutinnal

Idris Elba és felesége szupermenő jótékonysági cipőkollekciót dobott piacra Christian Louboutinnal
Forrás: christianlouboutin.com

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

A Golden Globe-díjas angol színész és felesége a Louboutin mellé állt egy nemes cél érdekében!

Kollaborációkból sosincs hiány, maximum annyi a különbség köztük, hogy a számtalan merész ötlet között, néha megbújik egy-egy olyan nemes céllal életre keltett kezdeményezés is, aminek minden egyes befolyt centjét jótékonyságra fordítják!

Idris Elba és felesége, Sabrina tavaly már többször is nyíltan felszólalt a számos igazságtalanság, megkülönböztetés és rasszizmus ellen, idén pedig egy régi barátjuk, a világhírű francia cipőtervező, Christian Louboutin is csatlakozott hozzájuk, hogy hárman karöltve életre keltsék a Walk a Mile in My Shoes (ami magyarul körülbelül annyit tesz, hogy Sétálj egy mérföldet az én cipőmben) kollekciót.

A befolyt összeg teljes egészét olyan 5 amerikai, afrikai és brit szervezet kapja, aki többek közt a faji alapú igazságtalanságok ellen tesz nap mint nap. Így többek közt a kelet-londoni fiatalokat támogató Immediate Theatre; a szomáliai fiatalok ingyenes oktatásért dolgozó The Somali Hope Foundation; a gyerekek bebörtönzése ellen tevékenykedő Gathering for Justice; az afrikai gyökerű, fiatal feministákat támogató Purposeful és a Be Rose International, ahol humanitárius segítséget nyújtanak azok számára, akik elvesztették az életbe vetett hitüket.

A kollekció június 16-tól elérhető Christian Louboutin oldalán, aminek különleges, egyedi darabjait ide kattintva meg is nézheted!

ÉS EZT LÁTTAD MÁR?

Galéria / 8 kép

Hírességek, akik titokban jótékonykodnak

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Életmód

4 étrend-kiegészítő, melynek szedése nem várt mellékhatásokat okoz

Egy-egy étrend-kiegészítő kapcsán gyakran csak az előnyökről hallunk, pedig nem árt képben lenni a várható mellékhatásokkal is.

Kép
Életmód

10 zseniális karakter a Marvel-univerzumban, akit méltatlanul elvesztegettek

Jöjjenek a Marvel-univerzum tömeggyártásának legnagyobb károsultjai, avagy karakterek, akiket elvesztegettek!

Kép
Sztárok

Eredetileg ők játszották volna a Harry Potter főszereplőit: azonban J.K. Rowling szigorú szabályai miatt lecsúsztak róla

Ma már el sem tudjuk képzelni Daniel Radcliffe, Emma Watson és a többiek nélkül a Harry-Potter-filmeket, azonban egy hajszálon múlott csak, hogy nem más színészek kapták a szerepet. Mutatjuk kik ők!

Kép
Sztárok

Hivatalos! Nicola Coughlan a body positivity új stílusos istennője

A Bridgerton család sztárja, Nicola Coughlan az elmúlt években egy két lábon járó body positivity divatikonná nőtte ki magát.

Kép
Életmód

7 népszerű étel, ami tönkreteszi a bőrödet: a túlzott sófogyasztással érdemes vigyázni

Amit megeszünk, az hatással van az egészségünkre, a szépségünkre, a testünk, szervezetünk működésére, nem véletlen tartja úgy a mondás, hogy az vagy, amit megeszel. Fontos tudni, hogy az elfogyasztott ételek legalább olyan jelentősséggel bírnak bőrünk állapotára, mint a drága krémek. Mutatjuk is, mely ételek azok, melyekből szépségünk érdekében (is) érdemes kevesebbet fogyasztani.

Kép
Életmód

7 film, amiben vérengző állatokkal riogatnak, pedig többségük közel sem ilyen veszélyes

Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki gyerekkorában csak vonakodva mert bemenni a felsőgödi uszoda medencéjébe, mert szörnyen szorongott egy gyilkos víz alatti támadástól.