Hugh Jackman felesége reagált a filmcsillag melegségéről szóló pletykákra

Hugh Jackman felesége reagált a filmcsillag melegségéről szóló pletykákra
Forrás: Jamie McCarthy/Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

Deborra-Lee elmondta véleményét.

A hírességek élete csak látszólag könnyű, valójában a rengeteg negatív kritika, pletyka és a magánélet szinte teljes hiánya nagyon is felörli a lelki világukat. Ez alól pedig végképp nem számít kivételnek Hugh Jackman és imádott felesége, Deborra-Lee Furness sem, akiket évek óta kritizálnak a netes trollok, sőt, hosszú ideje rebesgetik, hogy a színész valójában saját neméhez vonzódik, és felesége csak alibi számára.

Egy interjúban viszont végre Deborra-Lee is megszólalt, és kommentálta a híreket, miszerint Hugh Jackman a férfiakhoz vonzódik.

A színésznő szerint ez az egész egy alaptalan pletyka, és egyébként nagy butaság is, ráadásul nem érti, hogy valóban homoszexuális lenne Hugh, a kritizálók szerint miért kéne ezt eltitkolnia. Attól még, hogy valaki világsztár, még igenis rosszul viseli, ha hazugságokat írnak róla, és mások még el is hiszik.

Úgy értem, hello srácok - ha meleg lenne, akkor lehetne az! Nem kell már elrejtőzni a világ elől! Aztán akkor randizhatna Brad Pittel is akár. Nem mintha Brad homoszexuális lenne, de értitek, mit akarok ezzel mondani

- mesélte a Not an Overnight Success podcastben.

Deborra-Lee azt is elárulta, hogy Hugh Jackmannel nem olvassák ezeket a híreket, igyekeznek elhatárolódni tőlük, és néha még azt is elfelejtik, hogy ők híresek. A házasságuk pedig csodás: 1996-ban keltek egybe, és azóta is nagyon boldogok együtt, függetlenül a sok-sok alaptalan pletykától, ami kettejüket illeti.

A színészt egyébként a hírnév jelentősen megváltoztatta, már ami stílusát és külsejét illeti:

Galéria / 10 kép

Így változott Hugh Jackman a karrierje kezdete óta

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Shopping

Az egyetlen összetevő, amit keresned kell az öregedő bőr hidratálásához a szépségápolási termékekben

Az öregedést és a ráncok kialakulását sajnos nem tudjuk megakadályozni, viszont lassíthatjuk a folyamatot, ha megfelelő összetevőkkel rendelkező termékeket használjuk!

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát! Gigi Hadid már most viseli a 2024-es év legtrendibb dzsekijét

Az apucipő után itt az apudzseki! Gigi Hadid kedvenc darabjának nagy jövőt jósolnak a stílusszakértők, így mutatjuk is, hogy hol szerezheted be a saját darabodat!

Kép
Életmód

10 csillagászati jelenség, amit mi már nem láthatunk az életünkben

Üstökösök, aszteroidák, új bolygó, jégkorszak és még sok más... Megmutatjuk azokat a csillagászati jelenségek, amiket mi már valószínűleg nem fogunk látni az életünkben. Vagy inkább szerencsére?!

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őt tartják a valaha élt legjobb színésznőnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

A nézők szavaztak! Máris mutatjuk, hogy ki lett minden idők legjobb színésznője egy szavazás szerint! Te egyetértesz a döntéssel?

Kép
Sztárok

Barbra Streisand már nem hitt a szerelemben, az mégis rátalált - fotón a ritkán látott férje!

Barbra Streisand sokat csalódott, mielőtt megismerte álmai férfiját. Ő ritkán látott férje, James Brolin!

Kép
Életmód

Mutasd az alvásod, megmondom ki vagy! Alvásminőség javítása 12 egyszerű lépésben

Jó alváshoz idő kell – igen, de mi még? Alvásminőségünk nem csak a fáradtságérzetünkre, de fizikai és mentális egészségünkre, hangulatunkra is hatással van. Mindenki más-más óraszámot szán (tud szánni) az alvásra, sokan azonban nem is tudják, mennyire nem hatékonyan teszik mindezt. Mutatjuk, mivel lehet javítani a helyzeten!