Hozd ki magadból a maximumot stílustanácsadóval!

Hozd ki magadból a maximumot stílustanácsadóval!
Forrás: Frank Patrícia

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

Mindannyian szeretnénk csinosak lenni, szépen felöltözni egy eseményre vagy a szürke hétköznapokra és ami a legfontosabb, szeretnénk jól érezni magunkat a bőrünkben. Ha úgy érzed elakadtál, kérd stylist segítségét!

Frank Patrícia stylist és megjelenés tréner célja, hogy visszaadja vagy felturbózza a nők önbizalmát annak segítségével, hogy öltözködésüket a lehető legelőnyösebb irányba tereli. Tapasztalata szerint 30-40 éves koruk körül a legtöbb nőnél háttérbe szorul a megjelenés, hajlamosak elengedni magukat, ami egy nagyon veszélyes spirál kezdete lehet.

15 éve foglalkozom stílussal, megjelenéssel, ebből 10 évet az RTL Klub és a Hír tv vezető stylistjaként töltöttem. Ekkor még elsősorban a hazai sztárokat, celebeket öltöztettem. Itt tapasztaltam meg, hogy mennyit jelent, ha tökéletes az outfit, a külalak, a teljesítmény és az önbizalom terén, hiszen a divat és öltözék kultúránk egységes nyelve, ami egyéniségünkről árulkodik, mondandónkat hangsúlyozza, összegezve: a benyomáskeltés legfontosabb eszköze.

- mondja Patri, aki 5 éve úgy döntött változtat és média szereplők helyett hús-vér, hétköznapi nőknek nyújt útmutatást.

Azóta többek közt a Corvin pláza személyi stylistjaként a vásárlóknak segít a személyiségüknek megfelelő harmonikus öltözék kialakításában, de holnapján keresztül egyéni megkereséseket is is szívesen vállal.

  • Stylistként, stílus coachként elsősorban az a célja, hogy figyelembe véve a kliense alkati adottságait, habitusát, megtalálja az adott karakternek, típusnak megfelelő stílust, ami életviteléhez és személyiségéhez egyaránt illeszkedik.
  • Gardrób rendezés során a klienssel közösen átvizsgálják, rendszerezik a szekényben található darabokat és különböző szetteket alakítanak ki a meglévő alapanyagokból.
  • Patri alkalmi vagy átalános vásárláshoz is szívesen nyújt segítséget, hogy a legelőnyösebb ruhákkal távozhass a boltokból.
  • Stílustanácsadás keretén belül 1-1.5 órás beszélgetéssel segít körvonalazni a hozzád passzoló stílust.
  • Megjelenés/ etikett trénerként pedig az üzleti megjelenést, etikett és protokoll alapokat tanít cégeknek, hiszen a hivatali megjelenés nem magánügy, hanem a harmonikus kapcsolatépítés eszköze.

Szakmai szolgáltatásain kívül bloggerként is aktívan formálja a nők ízlését. Írásaiban és instagram posztjaiban outfitjen keresztül szeretne tippeket, ötleteket adni, illetve megmutatni, hogy 30-40 felett is lehet izgalmas és nőies a külsőnk! Patri számára az Instagram azért is nagyon fontos, mert szeretné megcáfolni azt a téveszmét, hogy ez a platform - csakúgy mint a stílusosság - a fiatalok kiváltsága. Posztjaival itt is olyan témákat dolgoz fel, amikkel tabu mentesítheti és felszabadíthatja a célközönségének számító korosztályt.

Patri további Instagram tartalmaiért kattints ide!

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Shopping

Az egyetlen összetevő, amit keresned kell az öregedő bőr hidratálásához a szépségápolási termékekben

Az öregedést és a ráncok kialakulását sajnos nem tudjuk megakadályozni, viszont lassíthatjuk a folyamatot, ha megfelelő összetevőkkel rendelkező termékeket használjuk!

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát! Gigi Hadid már most viseli a 2024-es év legtrendibb dzsekijét

Az apucipő után itt az apudzseki! Gigi Hadid kedvenc darabjának nagy jövőt jósolnak a stílusszakértők, így mutatjuk is, hogy hol szerezheted be a saját darabodat!

Kép
Életmód

10 csillagászati jelenség, amit mi már nem láthatunk az életünkben

Üstökösök, aszteroidák, új bolygó, jégkorszak és még sok más... Megmutatjuk azokat a csillagászati jelenségek, amiket mi már valószínűleg nem fogunk látni az életünkben. Vagy inkább szerencsére?!

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őt tartják a valaha élt legjobb színésznőnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

A nézők szavaztak! Máris mutatjuk, hogy ki lett minden idők legjobb színésznője egy szavazás szerint! Te egyetértesz a döntéssel?

Kép
Sztárok

Barbra Streisand már nem hitt a szerelemben, az mégis rátalált - fotón a ritkán látott férje!

Barbra Streisand sokat csalódott, mielőtt megismerte álmai férfiját. Ő ritkán látott férje, James Brolin!

Kép
Életmód

Mutasd az alvásod, megmondom ki vagy! Alvásminőség javítása 12 egyszerű lépésben

Jó alváshoz idő kell – igen, de mi még? Alvásminőségünk nem csak a fáradtságérzetünkre, de fizikai és mentális egészségünkre, hangulatunkra is hatással van. Mindenki más-más óraszámot szán (tud szánni) az alvásra, sokan azonban nem is tudják, mennyire nem hatékonyan teszik mindezt. Mutatjuk, mivel lehet javítani a helyzeten!