Gyönyörű menyasszonyi ruhát viselt! Itt vannak az első fotók Hosszú Katinka és Gelencsér Máté esküvőjéről

Gyönyörű menyasszonyi ruhát viselt! Itt vannak az első fotók Hosszú Katinka és Gelencsér Máté esküvőjéről
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

Végre megérkeztek a hivatalos fotók Hosszú Katinka és Gelencsér Máté esküvőjéről!

A múlt héten mindenkit meglepetésként ért a hír, Hosszú Katinka és Gelencsér Máté összeházasodtak. A pár a szentendrei Skanzenben fogadott örök hűséget egymásnak, a nagy napra pedig több híresség is hivatalos volt.

A nagy napról egészen mostanáig nem sokat lehetett tudni, pedig nagyon kíváncsiak voltunk már, hogy az olimpiai aranyérmes úszónő milyen ruhát a viselt a nagy napon, most viszont itt vannak az első fotók, ezzel együtt pedig Hosszú Katinka mesés menyasszonyi ruháját is megcsodálhatjuk. Szerintünk mesésen festett benne!

Hosszú Katinka több mint 3 éve alkot egy párt Gelencsér Mátéval (Gelencsér András úszóedző fiával), akivel idén januárban új szintre emelték a kapcsolatukat: Máté ugyanis megkérte Katinka kezét. Épp Tenerifén nyaraltak, amikor elhangzott a nagy kérdés, amire a háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszónő igent mondott.

És ezt láttad már?

Galéria / 12 kép

Tudd meg: Ilyen esküvői ruha illik hozzád a horoszkópod szerint

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok