Beköszöntött a Kos-szezon! Ennek a három csillagjegynek különösen jót hoz ez az időszak

Beköszöntött a Kos-szezon! Ennek a három csillagjegynek különösen jót hoz ez az időszak
Forrás: Getty Images

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

Március 21-én, a Kos-szezon beköszöntével kezdetét vette a 2023-as asztrológiai év, és a meteorológiai tavasz is, amivel extra energiák érkeztek! Három csillagjegy számára pedig új energiákat hozhat a következő időszak! Te közéjük tartozol?

A Kosok felébredtek a téli álomból

A népi hiedelem szerint, ahogy a Kos felébredt a téli álomból, az első napsugarak feltöltik az üres energiatartályait. Teljes lendülettel indulnak új útakra, véget vetnek a rájuk jellemző szezonális depressziónak, és minden olyan projektbe, amibe belevágnak teljes szívüket-lelküket beleadják.
Asztrotipp: A szerelem bolygója, a Vénusz most a Bikában áll, ami arra ösztönzi a Kosokat, hogy elköteleződjenek. Most itt a tökéletes alkalom, hogy ismerkedj, új kapcsolatok felé nyiss, és töltsd le bátran a legújabb társkereső alkalmazást.

Tavaszi lázban ég a Mérleg

A Mérleg csillagjegy szülöttei alig tudják magukat visszafogni a tavasz első heteiben. Bár a döntések valójában nehezek a Mérlegek számára, pontosan tudják, hogy jelenleg mire vágynak: a szeretetre. És a szeretet minden formájára! Egy szoros ölelésre a legjobb barátnőtől, egy kellemes beszélgetésre a szülőkkel, vagy egy házi készítésű sütire a szomszédtól. Ezek mind olyan gesztusok, amikre a Mérlegeknek szüksége van. A szívük mélyén pedig leginkább az igaz szerelemre vágynak.
Asztrotipp: A Mérlegek kisugárzása most igazán ragyog, és mindenki számára látható. Nincs több kifogás, irány az ismeretlen! Menj ki a szabadba, és ismerkedj!

A Halak sodródnak az árral

A Halak szezonja épp most ér véget, és átadja helyét a Kosnak, de ez a Halakat most egyáltalán nem zavarja. Mozgalmas időszak áll mögöttük, így egyszerűen csak arra vágyódnak, hogy sodródjanak és élvezzék a boldog napsugarakat. A komoly kérdésekkel majd ráérnek később is foglalkozni. A Halak örülnek minden tavaszi flörtnek, minden kedves mosolynak és az első gombóc fagylaltnak.
Asztrotipp: Néha nem árt, ha egyszerűen nem gondolkodunk annyit. A Halak most hagyja magát sodródni, és élvezni a mindent átjáró nyugalmat. Vihar előtti csend? Hiszen tudjuk, a szél úgyis újra feltámad….

Galéria / 12 kép

Ezen kellene javítanod 2023-ban a csillagjegyed szerint

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.