Hollywoodban csak kevesen szeretik úgy a nőket, mint David Lynch

Hollywoodban csak kevesen szeretik úgy a nőket, mint David Lynch
Forrás: Getty

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Ezt vallják a múzsái, köztük a Kék bársony és a Twin Peaks sztárja, Laura Dern színésznő is.

gif

Az Oscar-életműdíjjal is kitüntetett rendező, David Lynch egy valódi élő legenda, aki együdálló látásmódjával, erős, felszabadult alkotóerejével beszippantotta a mozirajongókat és a színésznőket egyaránt.

Aki valaha is együtt forgatott vele, akit elindított és ünnepelt dívává tett a pályán, megegyeznek abban, hogy a még mindig hihetetlenül hímsoviniszta Hollywoodban csak kevesen tisztelik, értékelik és szeretik úgy a nőket, ahogy a Twin Peaks alkotója, Lynch teszi.

Az első igazán jó hír az évben, hogy minden idők legjobban fésült mestere életműdíja ellenére sem gondolkodik a visszavonuláson. Sőt filmbemutatóval ünnepelte hetvennegyedik születésnapját.

A Mit tett Jack? című abszurd rövidfilm az első alkotása a Twink Peaks befejező évada (2017) óta, amelyben egy szerelmi bánatban szenvedő, gyilkosság bűntettével gyanúsított csuklyásmajmot vallatt a nyomozó szerepét magára öltő rendező.

Galéria / 7 kép

David Lynch múzsái akkor és most

Megnézem a galériát

Az Oscar-díjak közel száz éves története során összesen öt női filmrendezőt jelöltek Oscarra. A jelölést egyedül Kathryn Bigelownak sikerült aranyszobrocskára váltania és ezzel történelmet írnia a Hollywoodban, ami miatt az olasz rendezőnő beszólt a filmakadémiának...

Tovább olvasok

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Stílus

Hoppá! Angelina Jolie a vörös szőnyegen villantotta meg legújabb tetoválását egy szexi, kivágott ruhában! - Egyesek szerint Brad Pittnek akar vele üzenni

Angelina Jolie szexi, kivágott ruhája sem vonhatta el a figyelmet új, igencsak különleges helyre került tetoválásáról.

Kép
Életmód

Magyar Mozgókép Díj 2024: Nézd meg itt a nyertesek teljes listáját!

A Magyar Filmakadémia védnökségével a Magyar Mozgókép Fesztiválon a Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig annak alkotója, Koltai Lajos lett. Mutatjuk a győztesek listáját!

Kép
Életmód

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?

Kép
Életmód

Nosztalgiázzunk: ilyen volt a légi utazás a repülés aranykorában! - Nagyobb ülések, cigifüst és még sok minden más

Ez volt ám az igazi luxus! A repülés aranykorában szinte teljesen más élmény volt az utazás. Most pedig egy kis nosztalgiázásra invitálunk!

Kép
Életmód

Titkos üzenetet rejtettek el a Bridgerton sorozat ruháiban: Ezt jelentik az egyes családok ruhái és azok színkombinációi!

Mint minden régebbi korszakot felölelő filmben, így a Bridgertonban is nagy hangsúlyt fektettek a rendezők és jelmeztervezők a szereplők ruháira és azok szimbolikus jelentésére. Lássuk, milyen hatást akartak elérni vele!

Kép
Életmód

12 hatékony anyagcsere-gyorsító gyümölcs és zöldség, amik segítenek formába lendülni! 2 receptet is mutatunk!

Szeretnél beindítani az anyagcserédet és könnyedén formába lendülni? Akkor itt az ideje, hogy bevezess egy csodálatos és ízletes élelmiszer-csoportot az étrendedbe – a gyümölcsöket és zöldségeket! A gyors anyagcsere nemcsak a fogyáshoz járul hozzá, hanem energiával tölt fel, serkenti az emésztést és segíti az egész szervezet működését.