Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt: 2023-as kiadás

Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt: 2023-as kiadás
Forrás: UIP-Duna Film

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

Nem is gondolnánk, hogy a női berkekben kultuszfilmnek számító Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt című film, már 20 éve készült!

Egészen pontosan 2003 év elején debütált, mikor még közel sem dübörgött ennyire a közösségi média. Kate Hudson tökéletesen prezentálta, hogy hogyan kell elüldözni egy pasit a 2000-es évek hajnalán, a végeredmény pedig olyan zseniális lett, hogy a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt mindmáig kötelezőnek számít egy romcomok rajongói körében. A világ persze azóta sokat változott, és a két szereplővel is megannyi dolog történt, de hogy mennyire jó közöttük a kémia még ma is, az a legfrissebb közös videójuk bizonyítja, menyben együtt ünnepelték a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt 20. évfordulóját!

Közben pedig eljátszottunk a gondolattal, vajon miben változna a film, ha napjainkban, azaz 2023-ban játszódna? Vajon Andy milyen lépéseket tenne most Ben kikészítése érdekében? A lehetőségek tárháza szinte végtelen - persze az ő módszerei is tökéletesen működnek, de azért ideje volt feltúrbozni a teljes megsemmisítés mesteri listáját!

Kíváncsi vagy milyen lenne a film 2023-ban? Akkor kattints galériánkra!

Galéria / 12 kép

12 dolog, amivel teljesen ki lehet készíteni egy férfit 2023-ban

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Shopping

Az egyetlen összetevő, amit keresned kell az öregedő bőr hidratálásához a szépségápolási termékekben

Az öregedést és a ráncok kialakulását sajnos nem tudjuk megakadályozni, viszont lassíthatjuk a folyamatot, ha megfelelő összetevőkkel rendelkező termékeket használjuk!

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát! Gigi Hadid már most viseli a 2024-es év legtrendibb dzsekijét

Az apucipő után itt az apudzseki! Gigi Hadid kedvenc darabjának nagy jövőt jósolnak a stílusszakértők, így mutatjuk is, hogy hol szerezheted be a saját darabodat!

Kép
Életmód

10 csillagászati jelenség, amit mi már nem láthatunk az életünkben

Üstökösök, aszteroidák, új bolygó, jégkorszak és még sok más... Megmutatjuk azokat a csillagászati jelenségek, amiket mi már valószínűleg nem fogunk látni az életünkben. Vagy inkább szerencsére?!

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őt tartják a valaha élt legjobb színésznőnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

A nézők szavaztak! Máris mutatjuk, hogy ki lett minden idők legjobb színésznője egy szavazás szerint! Te egyetértesz a döntéssel?

Kép
Sztárok

Barbra Streisand már nem hitt a szerelemben, az mégis rátalált - fotón a ritkán látott férje!

Barbra Streisand sokat csalódott, mielőtt megismerte álmai férfiját. Ő ritkán látott férje, James Brolin!

Kép
Életmód

Mutasd az alvásod, megmondom ki vagy! Alvásminőség javítása 12 egyszerű lépésben

Jó alváshoz idő kell – igen, de mi még? Alvásminőségünk nem csak a fáradtságérzetünkre, de fizikai és mentális egészségünkre, hangulatunkra is hatással van. Mindenki más-más óraszámot szán (tud szánni) az alvásra, sokan azonban nem is tudják, mennyire nem hatékonyan teszik mindezt. Mutatjuk, mivel lehet javítani a helyzeten!