Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt: 2023-as kiadás

Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt: 2023-as kiadás
Forrás: UIP-Duna Film

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Nem is gondolnánk, hogy a női berkekben kultuszfilmnek számító Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt című film, már 20 éve készült!

Egészen pontosan 2003 év elején debütált, mikor még közel sem dübörgött ennyire a közösségi média. Kate Hudson tökéletesen prezentálta, hogy hogyan kell elüldözni egy pasit a 2000-es évek hajnalán, a végeredmény pedig olyan zseniális lett, hogy a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt mindmáig kötelezőnek számít egy romcomok rajongói körében. A világ persze azóta sokat változott, és a két szereplővel is megannyi dolog történt, de hogy mennyire jó közöttük a kémia még ma is, az a legfrissebb közös videójuk bizonyítja, menyben együtt ünnepelték a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt 20. évfordulóját!

Közben pedig eljátszottunk a gondolattal, vajon miben változna a film, ha napjainkban, azaz 2023-ban játszódna? Vajon Andy milyen lépéseket tenne most Ben kikészítése érdekében? A lehetőségek tárháza szinte végtelen - persze az ő módszerei is tökéletesen működnek, de azért ideje volt feltúrbozni a teljes megsemmisítés mesteri listáját!

Kíváncsi vagy milyen lenne a film 2023-ban? Akkor kattints galériánkra!

Galéria / 12 kép

12 dolog, amivel teljesen ki lehet készíteni egy férfit 2023-ban

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.