Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt: 2023-as kiadás

Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt: 2023-as kiadás
Forrás: UIP-Duna Film

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Nem is gondolnánk, hogy a női berkekben kultuszfilmnek számító Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt című film, már 20 éve készült!

Egészen pontosan 2003 év elején debütált, mikor még közel sem dübörgött ennyire a közösségi média. Kate Hudson tökéletesen prezentálta, hogy hogyan kell elüldözni egy pasit a 2000-es évek hajnalán, a végeredmény pedig olyan zseniális lett, hogy a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt mindmáig kötelezőnek számít egy romcomok rajongói körében. A világ persze azóta sokat változott, és a két szereplővel is megannyi dolog történt, de hogy mennyire jó közöttük a kémia még ma is, az a legfrissebb közös videójuk bizonyítja, menyben együtt ünnepelték a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt 20. évfordulóját!

Közben pedig eljátszottunk a gondolattal, vajon miben változna a film, ha napjainkban, azaz 2023-ban játszódna? Vajon Andy milyen lépéseket tenne most Ben kikészítése érdekében? A lehetőségek tárháza szinte végtelen - persze az ő módszerei is tökéletesen működnek, de azért ideje volt feltúrbozni a teljes megsemmisítés mesteri listáját!

Kíváncsi vagy milyen lenne a film 2023-ban? Akkor kattints galériánkra!

Galéria / 12 kép

12 dolog, amivel teljesen ki lehet készíteni egy férfit 2023-ban

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

Ezekre a foltokra figyelj: a leggyakrabban vitaminhiányra utalnak!

Megfelelő mennyiségű alvás, kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres testmozgás, csak pár fontos tényező, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészségesek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. De mi történik akkor, hogy ha mégis gyengének érezzük magunkat, és a tükörbe nézve bőrproblémákkal szembesülünk?

Kép
Stílus

Hoppá! Angelina Jolie a vörös szőnyegen villantotta meg legújabb tetoválását egy szexi, kivágott ruhában! - Egyesek szerint Brad Pittnek akar vele üzenni

Angelina Jolie szexi, kivágott ruhája sem vonhatta el a figyelmet új, igencsak különleges helyre került tetoválásáról.

Kép
Életmód

Magyar Mozgókép Díj 2024: Nézd meg itt a nyertesek teljes listáját!

A Magyar Filmakadémia védnökségével a Magyar Mozgókép Fesztiválon a Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig annak alkotója, Koltai Lajos lett. Mutatjuk a győztesek listáját!

Kép
Életmód

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?

Kép
Életmód

Nosztalgiázzunk: ilyen volt a légi utazás a repülés aranykorában! - Nagyobb ülések, cigifüst és még sok minden más

Ez volt ám az igazi luxus! A repülés aranykorában szinte teljesen más élmény volt az utazás. Most pedig egy kis nosztalgiázásra invitálunk!

Kép
Életmód

Titkos üzenetet rejtettek el a Bridgerton sorozat ruháiban: Ezt jelentik az egyes családok ruhái és azok színkombinációi!

Mint minden régebbi korszakot felölelő filmben, így a Bridgertonban is nagy hangsúlyt fektettek a rendezők és jelmeztervezők a szereplők ruháira és azok szimbolikus jelentésére. Lássuk, milyen hatást akartak elérni vele!