Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt: 2021-es kiadás

Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt: 2021-es kiadás
Forrás: UIP-Duna Film
Facebook
Twitter
Pinterest

Nem is gondolnánk, hogy a női berkekben kultuszfilmnek számító Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt című film, már lassan 20 éve készült!

Egészen pontosan 2003-ban, mikor még közel sem dübörgött ennyire a közösségi média. Kate Hudson tökéletesen prezentálta, hogy hogyan kell elüldözni egy pasit a 2000-es évek elején, de milyen lépéseket tenne most az ügy érdekében? A lehetőségek tárháza szinte végtelen - persze az ő módszerei is tökéletesen működnek, de azért ideje volt feltúrbozni a teljes megsemmisítés mesteri listáját!

1. Kérd meg, hogy készítsen rólad egy új profilképet már az első randin. Pózolj kifulladásig, majd kezd el hisztizni, hogy a 100 kép közül egyik sem tetszik, és biztos baromi kövérnek tart.

gif

2. Vidd el magaddal a kinyomatott LinkedIn profilját, és beszéljétek át alaposan az összes munkahely váltását: Miért csak 6 hónapig volt valahol? Talán elköteleződési problémái vannak?

3. Ezután hazaérve jelöld be az egész családját a Facebookon, és ne felejtsd el azonnal frissíteni a kapcsolati státuszodat.

4. Ha nem reagál az üzenetedre, akkor küld el neki az összes létező síros és szomorú emojit, majd ismételd meg ezt a műveletet óránként, míg nem válaszol.

gif

5. Töltsd le a Future Baby Face alkalmazást, hogy már most lássátok, milyenek lesznek a közös gyerekeitek.

gif

6. Vedd kezelésbe az Instagramját, törölj ki minden képet, aminek más nőkhöz van köze, szelektáld az ismerőseit, és állítsd privátra a profilját.

7. Nyomozd le az exeit, aztán tegyél megjegyzéseket: mégis hogyan járhatott egy ilyen közönséges nővel?

gif

8. Kezdj el kommentelni a barátai üzenőfalán, küldj nekik játékfelkéréseket, és hívd meg őket egy gigabulira, ahol az egyhetes kapcsolatotokat ünneplitek meg.

9. Töltsd le a My Baby appot a telefonjára és bízd rá a virtuális kisbabát, hogy lásd mennyire alkalmas a gyereknevelésre.

gif

10. Csak FaceTime-on hívd, hogy mindig lásd hol van, és mit csinál.

11. Mutasd meg neki a kiterjedt esküvői gyűjteményedet a Pinteresten, és küldj neki felkérést a tábla szerkesztésére.

12. Véletlenül töröld le a konzoljától az összes mentést, majd telepíts valami cuki, csajos játékot.

gif

13. Vegyél magatoknak egyen telefontokot, amin vagy egy közös kép, vagy egy nyomdafestéket is alig tűrő romantikus üzenet van.


18 dolog, amit kerülj el az online társkeresés közben

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.