A H&M új fenntartható koncepciót indít, melynek első kollekciója a “Science Story” nevet kapta

A H&M új fenntartható koncepciót indít, melynek első kollekciója a “Science Story” nevet kapta
Forrás: hm.com
Facebook
Twitter
Pinterest

A H&M büszkén mutatja be vadonatúj koncepcióját, az “Innovation Stories”-t, amelynek keretein belül számos kollekció érkezik 2021-ben. Minden egyes kollekció az előremutató fenntartható folyamatokat ünnepli. Az első ilyen a “Science Story”, vagyis tudományos történet nevet kapta, és március 18-tól kapható online, a hm.com-on.

A H&M régóta elkötelezett élharcosa annak, hogy pozitív változást hozzon és támogassa a fejlődést a fenntartható divatban. A legutóbbi kezdeményezés, az Innovation Stories, amely kiemelten nagy hangsúlyt fektet az innovatív, fenntartható anyagok és technológiák használatára és bemutatására.

Kép
forrás: hm.com

Az első kollekció, amely ennek a koncepciónak a része, a Science Story, vagyis tudományos történet nevet kapta, amely fejet hajt azok előtt a brilliáns elmék előtt, akik a jövő anyagai mögött állnak. Ezzel együtt pedig bemutatunk új anyagokat is, mint amilyen az EVO by Fulgar®, egy bio-alapú fonal, amelyet ricinusmagból vonnak ki, valamint a Desserto, ami egy növényi alapú, kaktusznövényből készült vegán bőrhelyettesítő anyag. A kollekció kulcsdarabjai a bőszárú hófehér farmer, levehető dupla derékövvel, a rövidre szabott krétafehér ing túlméretezett mellzsebbel, valamint az összehúzott aljú melegítőnadrág, a hozzá illő felsővel. A kollekció egyszerű és letisztult darabjaihoz erős kontrasztú kiegészítők készültek, melyek energikus és merész hatásúak: a szűk és erőteljes nyaklánc narancsszínű spirálokkal és strasszköves díszítéssel, a hozzáillő fülbevaló, a zöld magassarkú, pántos szandál és az újrahasznosított műanyagból készült kék napszemüveg, amely duplalencsés kerettel készült.

“Az Innovation Stories egy olyan platform, amely kísérleteinket egy magasabbra szintre emeli. Ezzel a kezdeményezéssel, a tudósokkal és fejlesztőkkel közösen létrehozott progresszív ötleteinket tudjuk bemutatni a nagyközönségnek. A Science Story egy tiszteletadás a bemutatott és felhasznált hihetetlen anyagok előtt, amelyeket hosszú évek kutatómunkája előzött meg.” – mondja Ella Soccorsi, a H&M Concept Designere.

Kép

“Ez az új koncepciónk a H&M azon utazásának egy következő állomása, amely a fenntartható és a megújuló, zárt láncú divat felé tart. Az Innovation Stories lehetővé teszi számunkra, hogy tovább fejlődjünk és növekedjünk, amellett, hogy divatos és hosszan tartó darabokat készítsünk, amelyeket reméljük, a vásárlóink szeretni fognak és büszkén viselnek majd.” – mondta Ann-Sofie Johansson, A H&M kreatív tanácsadója.

Galéria / 7 kép

Science Story, a H&M új fenntartható kollekciója

Megnézem a galériát

A hm.com oldalon megtalálod a további darabokat!

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!