Bemutatkoznak a híres kutyusok: Molnár Andi, Weisz Fanni és Gömöri András Máté kis kedvencét is megismerhetjük

Bemutatkoznak a híres kutyusok: Molnár Andi, Weisz Fanni és Gömöri András Máté kis kedvencét is megismerhetjük
Forrás: PR

Promóciók

Nemzetközi díjjal ismerték el az UNION társadalmi szerepvállalását

Életmód

5 varázslatos esti program Budapesten a hosszú hétvégére, ami felejthetetlen élménnyel gazdagít

Életmód

Nyaralás 2023: 5 dolog, amit tudnod kell, ha Horvátországba utazol

Promóciók

A streetstyle az ikonikus Converse cipővel - rakd össze a megismételhetetlen lookot

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2023 - Szavazz te is a kedvencedre!

Facebook
Twitter
Pinterest

A sztárok kutyái is nagyon készülnek már a vörös szőnyegre!

Borisz megváltoztatta Molnár Andi életét, Jumper legalább olyan makacs, mint a gazdája, Gömöri András Máté, Weisz Fanni arcára pedig folyamatosan mosolyt csal Szőlőke. Idén újra itt az InStyle magazin Kutyával a vörös szőnyegen gálája. Június 12-én mérkőznek meg emberek és ebek a legstílusosabb, legsportosabb, legcukibb, valamint legmenőbb örökbefogadott kutya-gazdi páros címéért. Hírességek is felvonulnak kutyáikkal, akik, mint az az elbeszélésekből kiderült, tényleg jó barátaik és harcostársaik egyben.

Egyke gyerekként a kutya kicsit szőrös testvér szerepet is betöltött, néha vele osztottam meg a bánatomat.

Nyilatkozta Molnár Andrea, aki legutóbb kislányként volt vizsla tulajdonos, majd másfél évvel ezelőtt ismét belevágott a kalandba. Egyértelmű volt, hogy a választása ismét egy vizslára essen.

Három éven keresztül készültünk arra, hogy egy kutyával bővítsük a családot. Boris sok szempontból megváltoztatta az életünket: több időt töltünk a természetben, kevesebbet dolgozunk, sőt még a párkapcsolatunkra is jó hatással volt. A férjemmel meg kellett tanulnunk röviden, egy irányba kommunikálnunk, hiszen a kutya az egyszerű utasításokat képes értelmezni. Az ebnevelésben nincs helye női túlkommunikálásnak.

A tavalyi Kutyával a vörös szőnyegen eseményre pedig a táncművész meghatódva emlékszik vissza:

Borisz alig fél éves volt, az volt az első "szereplése". Ott áll a csöpp kis kutya a fotófal előtt, mint egy sztár - és buta dolog -, de én bizony elérzékenyültem.

Kép
forrás: PR

A InStyle magazin Kutyával a vörös szőnyegen gála műsorvezetője Gömöri András Máté egy zord külsejű, de arany szívű kutya, Jumper gazdája.

Folyamatos aggódás és alkalmazkodás az életem, mióta Jumper gazdája vagyok, de ennél édesebb terhet el sem tudok képzelni! Ő egy kék-fehér amerikai staffordhire terrier, mindig is ilyen kutyára vágytam. Az alomban Jumper volt a "falkavezér”, azonnal elkezdte rángatni a cipőfűzőmet, szerelem volt első látásra.

Mesélte Gömöri András Máté színész-sportoló. A nem mindennapi páros sok költözésen és kalandon esett túl az együtt töltött évek alatt, a gazdi azt mondja, Jumper idegrendszeri stabilitása, nyugalma, családcentrikussága átsegítette mindkettőjüket a rázós helyzeteken.

Sosem felejtem el, amikor a nevelt fiaim kisebbek voltak, és elaludtak Jumperen, az én folyton csaholó kutyám éberen figyelt, és történhetett körülötte bármi, sosem keltette fel a gyerekeket.

Tette hozzá Máté, aki azt is elárulta: kutyája éppolyan makacs, akaratos, erős és karakán személyiség, mint ő maga, és ezzel felesége, Polyák Lilla rendszeresen viccelődik is.

Kép
forrás: PR

Weisz Fanni gyakorlott ebtartó, minden kutyájával szoros volt eddig a kapcsolata.

Előző kutyusom, Sziszi nem csupán a kedvencünk volt, hanem egy olyan családtag, aki sok esetben hallott helyettünk. Ha például csengettek, akkor odaszaladt hozzám vagy a bátyámhoz, ugrálni kezdett, futkosott az ajtó és közöttünk, így csalt minket a hang irányába.

Sziszi eltávozott az örök vadászmezőkre, Fanni mostani kutyája Szőlőke, a pomerániai törpespicc azonban minden nap mosolyt csal gazdája arcára. A modell egyedül akkor ijedt meg, amikor az apró kutya torkán akadt egy falat, amit gazdája tányérjáról csent el. Párja sietett a mohó jószág segítségére, kikapta a falatot és semmi baj nem történt.

Kép
forrás: PR

Gyere te is a kis kedvenceddel!


Bárki találkozhat a legstílusosabb gazdikkal, kutyákkal, sztárokkal és sztárkutyákkal, aki június 12-én 17 órakor ellátogat az Allee sétányára.

A versengést nagyszabású kutyás divatshow vezeti fel, többek között hírességek vonulnak fel kedvenceikkel. Az InStyle magazin Kutyával a vörös szőnyegen gálán ott lesz például Molnár Andi és Borisz, Megyeri Csilla és Minnie, Eke Angéla és Bambi, Weisz Fanni és Szőlőke, de részt vesz a rendezvényen Erős Antónia, Hlatky-Schlichter Hubert, Sztarenki Dóra, Proksa Szandra és Nemes Anna is.

Galéria / 13 kép

Így sétáltatnak kutyát a sztárok

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Nemzetközi díjjal ismerték el az UNION társadalmi szerepvállalását

Életmód

5 varázslatos esti program Budapesten a hosszú hétvégére, ami felejthetetlen élménnyel gazdagít

Életmód

Nyaralás 2023: 5 dolog, amit tudnod kell, ha Horvátországba utazol

Promóciók

A streetstyle az ikonikus Converse cipővel - rakd össze a megismételhetetlen lookot

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2023 - Szavazz te is a kedvencedre!

Kép
Sztárok

7 híres férfi, akik egyedülálló apaként is tökéletes szülő lett

Az egyedülálló szülőkről jellemzően mindig az anyák jutnak az eszünkbe, de a világ több, mint 2 millió háztartásában egyedülálló apák vannak.

Kép
Stílus

4 ruhadarab, amitől szó szerint megőrülnek a férfiak

Bizonyos ruhadarabokban, megvan az a plusz, amitől egész egyszerűen szexibbnek érezzük magunkat - és ez bizony így is van!

Kép
Sztárok

Akkor és most: Egykor a világ legszexibb férfijának mondták őket, így néznek ki most

Minden idők legszexibb sztárpasijainak listája még mai szemmel nézve is igencsak erősre sikeredett minden évben.

Kép
Sztárok

A duplázás nagymestere! 11 alkalom, amikor Katalin hercegné ugyanabban a ruhában jelent meg a vörös szőnyegen

Úgy tűnik, Katalin hercegné sem szívesen mond le a neki kedves darabokról. És miért is tenné, ha ennyire jól állnak neki?!

Kép
Sztárok

A sok szex és drog tette tönkre az egykor imádott színésznő életét

A nézők rajongtak érte, a szakma pedig két Emmy-díjjal és egy Golden Globe-díjjal ismerte el tehetségét, miközben alkohol-és drogfüggőségével harcolt.

Kép
Életmód

Keress és találj új barátokat a csillagjegyed alapján: az asztrológia ebben is segít

Elmúltál 30-40 éves és szükséged lenne néhány új barátra, mert magányosnak érzed magad? Az asztrológia segít!