Híres meleg férfiak, akik egy nőt vettek feleségül

Híres meleg férfiak, akik egy nőt vettek feleségül
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

A sztárvilágban mindig is voltak érdekes fordulatok!

Hollywood fénykorában még nem volt olyan magától értetődő dolog az, ha valaki másként szeretett, éppen ezért nagy volt a nyomás a meleg sztárokon. A róluk felépített, szépen fényezett, nyilvánosság elé tárt kép sokszor csak egy jól kinéző álca volt, amibe még úgyis belementek a homoszexuális hírességek, hogy közben a szívük mélyén tudták, hogy benne van a pakliban az is, hogy egész életüket egy hazugságban élik majd le.

A sztárkultusz akkor is nagyon erős lábakon állt, szexszimbólumok születtek, akikért nők milliói rajongtak világszerte, ebbe a ideába pedig nem fért bele egy picit sem az, hogy őszintén felvállalják igazi arcukat és érzéseiket, hiszen ez akár a karrierjükbe is kerülhetett volna. Éppen ezért a jól szervezkedő menedzsereknek köszönhetően megannyi olyan álházasság született, amiben a felek pontosan tudták azt, hogy a boldogító igenen a megélhetésük múlhat. Bár jó páran csak később jöttek rá arra, hogy saját nemükhöz vonzódnak, sokan viszont a hírnév miatt mentek bele egy teljesen életszagú színjátékba és úgy haltak meg, hogy titkukat magukkal vitték a sírba.

Kattints tovább és tudd meg, hogy mely ismert meleg férfiak voltak azok, akik egykoron nőt vettek feleségül!

Galéria / 8 kép

Híres meleg férfiak, akik nőt vettek feleségül

Megnézem a galériát

Itt pedig még több cifra szerelmi történet!

Galéria / 9 kép

Híres nők, akik meleg férfihoz mentek feleségül

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.