Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Híres meleg férfiak, akik egykor egy nőt vettek feleségül

Híres meleg férfiak, akik egykor egy nőt vettek feleségül
Forrás: Getty Images

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

A sztárvilágban mindig is voltak érdekes fordulatok!

Hollywood fénykorában még nem volt olyan magától értetődő dolog az, ha valaki másként szeretett, éppen ezért nagy volt a nyomás a meleg sztárokon. A róluk felépített, szépen fényezett, nyilvánosság elé tárt kép sokszor csak egy jól kinéző álca volt, amibe még úgyis belementek a homoszexuális hírességek, hogy közben a szívük mélyén tudták, hogy benne van a pakliban az is, hogy egész életüket egy hazugságban élik majd le.

A sztárkultusz akkor is nagyon erős lábakon állt, szexszimbólumok születtek, akikért nők milliói rajongtak világszerte, ebbe a ideába pedig nem fért bele egy picit sem az, hogy őszintén felvállalják igazi arcukat és érzéseiket, hiszen ez akár a karrierjükbe is kerülhetett volna. Éppen ezért a jól szervezkedő menedzsereknek köszönhetően megannyi olyan álházasság született, amiben a felek pontosan tudták azt, hogy a boldogító igenen a megélhetésük múlhat. Bár jó páran csak később jöttek rá arra, hogy saját nemükhöz vonzódnak, sokan viszont a hírnév miatt mentek bele egy teljesen életszagú színjátékba és úgy haltak meg, hogy titkukat magukkal vitték a sírba.

Kattints tovább és tudd meg, hogy mely ismert meleg férfiak voltak azok, akik egykoron nőt vettek feleségül!

Galéria / 8 kép

Híres meleg férfiak, akik nőt vettek feleségül

Megnézem a galériát

Itt pedig még több cifra szerelmi történet!

Galéria / 9 kép

Híres nők, akik meleg férfihoz mentek feleségül

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Életmód

4 étrend-kiegészítő, melynek szedése nem várt mellékhatásokat okoz

Egy-egy étrend-kiegészítő kapcsán gyakran csak az előnyökről hallunk, pedig nem árt képben lenni a várható mellékhatásokkal is.

Kép
Életmód

10 zseniális karakter a Marvel-univerzumban, akit méltatlanul elvesztegettek

Jöjjenek a Marvel-univerzum tömeggyártásának legnagyobb károsultjai, avagy karakterek, akiket elvesztegettek!

Kép
Sztárok

Eredetileg ők játszották volna a Harry Potter főszereplőit: azonban J.K. Rowling szigorú szabályai miatt lecsúsztak róla

Ma már el sem tudjuk képzelni Daniel Radcliffe, Emma Watson és a többiek nélkül a Harry-Potter-filmeket, azonban egy hajszálon múlott csak, hogy nem más színészek kapták a szerepet. Mutatjuk kik ők!

Kép
Sztárok

Hivatalos! Nicola Coughlan a body positivity új stílusos istennője

A Bridgerton család sztárja, Nicola Coughlan az elmúlt években egy két lábon járó body positivity divatikonná nőtte ki magát.

Kép
Életmód

7 népszerű étel, ami tönkreteszi a bőrödet: a túlzott sófogyasztással érdemes vigyázni

Amit megeszünk, az hatással van az egészségünkre, a szépségünkre, a testünk, szervezetünk működésére, nem véletlen tartja úgy a mondás, hogy az vagy, amit megeszel. Fontos tudni, hogy az elfogyasztott ételek legalább olyan jelentősséggel bírnak bőrünk állapotára, mint a drága krémek. Mutatjuk is, mely ételek azok, melyekből szépségünk érdekében (is) érdemes kevesebbet fogyasztani.

Kép
Életmód

7 film, amiben vérengző állatokkal riogatnak, pedig többségük közel sem ilyen veszélyes

Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki gyerekkorában csak vonakodva mert bemenni a felsőgödi uszoda medencéjébe, mert szörnyen szorongott egy gyilkos víz alatti támadástól.