Nem akarunk hinni a szemünknek: Herceg Erika ruhája szó szerint semmit nem takart az X-Faktor első élő adásában

Nem akarunk hinni a szemünknek: Herceg Erika ruhája szó szerint semmit nem takart az X-Faktor első élő adásában
Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv
Facebook
Twitter
Pinterest

Az biztos, hogy az énekesnő nem sok mindent hagyott a képzeletre...

Szinte olyan, mintha csak tegnap indult volna útjára az X-Faktor legújabb, 11. évada, szombaton pedig már le is zajlott a legelső élő show is. Persze az adás egyáltalán nem telt unalmasan, az első és valószínűleg legszembetűnőbb dolog például egyértelműen a legújabb zsűritag, Herceg Erika ruhája volt.

És hogy miért? Erika egy gyönyörű, rózsaszín selyemruhát választott az élő show-ra, ami elsőre úgy is tűnhetett, mintha mindent eltakart volna, ám amikor vetettünk rá még egy pillantást és a kamera is közelebb férkőzött az énekesnőhöz, akkor azonnal rájöhettünk, hogy ez a ruci SEMMIT nem takar!

A semmit pedig most kivételesen tényleg szó szerint kell venni, Erika ruhája ugyanis annyira mélyen dekoltált volt, hogy a nyakától kezdődött és egészen a lábáig tartott:

Így persze felmerül bennünk (és valószínűleg még sok más emberben is) a kérdés, hogy vajon Erikán volt-e például alsónemű, hiszen úgy tűnhet, mintha a bugyinak látszódnia kellett volna a ruha kivágása miatt.

Az persze egyértelmű, hogy Erika alakján egyszerűen tökéletesen állt ez az igazán különleges rózsaszín ruha, és az is bebizonyosodott, hogy az új zsűritag szó szerint mindent felvehet, és az eredmény mindenképpen káprázatos lesz!

Az első élő adásban egyébként Váradi Ábel, Berekta Ádám, Sophia Khan és az Isky&Szkym estek ki, így Herceg Erika volt az egyetlen, akinek minden mentoráltja továbbjutott.

Ezt olvastad már?

Galéria / 18 kép

Híres énekesek, akiket elutasítottak a tehetségkutatókban: mégis befutottak

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép
Sztárok

Félelmetes! Így rohamozták meg Angelina Jolie-t az emberek Párizsban - FOTÓK

Angelina Jolie minden bizonnyal nem számított arra, hogy a francia fővárosban ilyen lelkes tömeg fogadja majd.

Kép
Sztárok
Kép
Horoszkóp

4 csillagjegy-pár, akik egymás ellentétjei, mégis örökre együtt maradnak

Nem véletlenül mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, igaz?