Láttad már? Ő Helen Mirren férje, akiért 35 éve rajong a filmcsillag

Láttad már? Ő Helen Mirren férje, akiért 35 éve rajong a filmcsillag
Facebook
Twitter
Pinterest

Az biztos, hogy példát mutathatnak rengeteg hollywoodi sztárpárnak.

Helen Mirren egyike azoknak a színésznőknek, akik 76 évesen sem hagynak fel a filmezéssel, ráadásul akárhányszor vörös szőnyegre lép, mindig minden tekintet rá szegeződik. Élete első filmszerepét 1967-ben kapta, és azóta is folyamatosan forgat, viszont így is maradt ideje arra, hogy a szerelmi életére is tudjon fókuszálni.

Láttad már? Ő Helen Mirren férje, akiért 35 éve rajong a filmcsillag

A színésznő ugyanis hosszú évtizedek óta alkot egy párt férjével, és mai napig nagyon boldogok. Most eláruljuk, hogyan ismerkedtek meg, milyen különleges esküvőjük volt, és mit gondol Helen Mirren, mi lehet 35 éves szerelmük titka.

Kép
forrás: Anthony Harvey/Getty Images

Helen Mirren és Taylor Hackford egy film castingján találkoztak először. Ez volt a Halálbalett, amit a férfi rendezett és aminek ő volt a producere is. A színésznő neve ekkorra már egészen ismert volt, karrierje felfelé ívelt, így nem csoda, hogy megkapta a főszerepet a filmben. A közös munka pedig olyannyira összehozta őket, hogy mire a premier ideje elérkezett, ők már egy párt alkottak.

Helen Mirren és szerelme 1986-ban, megismerkedésük évében.
forrás: Ron Galella/Ron Galella Collection via Getty Images
Helen Mirren és szerelme 1986-ban, megismerkedésük évében.

Végül 11 évet vártak azzal, hogy egybekeljenek, amire 1997 december 31-én, pont szilveszter éjszakáján került sor.

Íme Helen Mirren cseppet sem hétköznapi menyasszonyi ruhája:

Ez már önmagában különleges dátum, de még egyedibbé tette az esküvőt, hogy Taylor születésnapja is december 31-én van, ráadásul utána felejthetetlen nászútra mentek. Mint kiderült, az esküvő utáni éjszakát Skóciában egy "kísértetjárta" kastélyban töltötték, ami nagyon romantikus és privát volt, de éjjel Helem Mirren arra riadt fel, hogy szellemeket hall. Később rájött, hogy csak a szél volt, de az egész este nagyon emlékezetesre sikerült így.

Kép
forrás: Jeff Kravitz/FilmMagic/Getty Images

Helen Mirren szerint házasságuk egyik titka, hogy nagyon tisztelik a másik munkáját, és igyekeznek saját karrierjüket, életüket is építeni egymás mellett. A színésznő szerint az, hogy gyakran hosszabb időt töltenek egymástól távol a forgatások során, szintén lehet előnyös, hiszen így minden egyes találkozás, minden együtt töltött idő érték számukra. A COVID karantén alatt volt hosszú évek után először az, hogy fél éven át minden este együtt vacsoráztak, egész nap együtt lehettek, a színésznő szerint ez pedig fantasztikus volt, és remekül érezték magukat kettesben.

Kép
forrás: Dimitrios Kambouris/Getty Images

Helen Mirren férjét megelőzően egyébként Liam Neesonnal randizgatott, még a 80-as évek elején egy közös munkát követően. A kapcsolat négy évig tartott, és utána ismerte meg Taylort - a többi pedig már történelem.

Kép
forrás: Matt Crossick/PA Images via Getty Images

Ezt a galériát se hagyd ki!

Galéria / 7 kép

Híres nők, akik 80 felett is ragyognak a vörös szőnyegen

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép
Sztárok

Félelmetes! Így rohamozták meg Angelina Jolie-t az emberek Párizsban - FOTÓK

Angelina Jolie minden bizonnyal nem számított arra, hogy a francia fővárosban ilyen lelkes tömeg fogadja majd.

Kép
Sztárok
Kép
Horoszkóp

4 csillagjegy-pár, akik egymás ellentétjei, mégis örökre együtt maradnak

Nem véletlenül mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, igaz?

Kép
Sztárok