A stílus kortalan! Helen Mirren 77 évesen is bevállalt egy ilyen vad estélyit

Helen Mirren
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Helen Mirren most is túlragyogott mindenkit a vörös szőnyegen, ahova egy lenyűgöző fekete estélyit vett fel.

A szépséges 77 éves színésznő alakját és stílusérzékét a 20 évesek is megirigyelhetnék, hiszen természetessége és bája semmit sem vesztett a fényéből. Sőt, mi több, ő volt a leggyönyörűbb nő a 73. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon Németországban, mégpedig a Golda című film premierjén, ahol földig érő fekete ruhájában igazi szirén volt. A csodás hatást vállaira omló őszes tincsei is fokozták, főleg, hogy elsősorban rövid hajjal szokott mutatkozni.

A ruhaválasztása egyébként sokak szerint tudatos volt, ugyanis a fekete szín a határozott és erős nők árnyalata. Feltehetőleg ezzel is a legújabb filmjének karakterére akart utalni. Helen játssza ugyanis Izrael első női miniszterelnökét, Golda Meirt a róla készült életrajzi filmben. A film azokat az ellentmondásos döntéseket mutatja be, amelyeket a politikus a jom kippuri háború csúcspontja idején hozott, 1973-ban, amikor országa hatalmas veszteségeket szenvedett el több arab állammal vívott csatájában.

A Goldát Nicholas Martin írta, a rendező pedig az a Guy Nattiv, aki korábban a Skin című Oscar-díjas rövidfilmet is jegyezte. Helen Mirren egy nemrég készült interjúban így nyilatkozott karakteréről:

Golda Meir félelmetes, hajthatatlan és erőteljes vezető volt. Rendkívüli életének legnehezebb pillanatában nagy kihívás volt megformálni őt. Csak remélem, hogy igazságot szolgáltathatok neki!

Ezt olvastad már?

Galéria / 8 kép

Van, akiről soha nem gondoltuk volna: 8 híres ember, akik 2023-ban 70 évesek lesznek

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.