Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

A stílus kortalan! Helen Mirren 77 évesen is bevállalt egy ilyen vad estélyit

Helen Mirren
Forrás: Getty Images

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

Helen Mirren most is túlragyogott mindenkit a vörös szőnyegen, ahova egy lenyűgöző fekete estélyit vett fel.

A szépséges 77 éves színésznő alakját és stílusérzékét a 20 évesek is megirigyelhetnék, hiszen természetessége és bája semmit sem vesztett a fényéből. Sőt, mi több, ő volt a leggyönyörűbb nő a 73. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon Németországban, mégpedig a Golda című film premierjén, ahol földig érő fekete ruhájában igazi szirén volt. A csodás hatást vállaira omló őszes tincsei is fokozták, főleg, hogy elsősorban rövid hajjal szokott mutatkozni.

A ruhaválasztása egyébként sokak szerint tudatos volt, ugyanis a fekete szín a határozott és erős nők árnyalata. Feltehetőleg ezzel is a legújabb filmjének karakterére akart utalni. Helen játssza ugyanis Izrael első női miniszterelnökét, Golda Meirt a róla készült életrajzi filmben. A film azokat az ellentmondásos döntéseket mutatja be, amelyeket a politikus a jom kippuri háború csúcspontja idején hozott, 1973-ban, amikor országa hatalmas veszteségeket szenvedett el több arab állammal vívott csatájában.

A Goldát Nicholas Martin írta, a rendező pedig az a Guy Nattiv, aki korábban a Skin című Oscar-díjas rövidfilmet is jegyezte. Helen Mirren egy nemrég készült interjúban így nyilatkozott karakteréről:

Golda Meir félelmetes, hajthatatlan és erőteljes vezető volt. Rendkívüli életének legnehezebb pillanatában nagy kihívás volt megformálni őt. Csak remélem, hogy igazságot szolgáltathatok neki!

Ezt olvastad már?

Galéria / 8 kép

Van, akiről soha nem gondoltuk volna: 8 híres ember, akik 2023-ban 70 évesek lesznek

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Szépség

Ez az apró sminktrükk áll Penelope Featherington elképesztő átalakulásának mögött�A Bridgerton család 3. évadában

Nem férhet kétség ahhoz, hogy a Bridgerton család szereplői hatalmas átalakuláson mennek keresztül minden évadban. Ezúttal Penelope Featheringtonon volt a sor, sminkese pedig elárulta a titkát!

Kép
Sztárok

Tudjuk, hogy csinálja! 8 időtálló stílustrükk, amire Blake Lively hosszú évek óta esküszik

Blake Lively hosszú évek óta bizonyítja, hogy a öltözködésnek messze nem kell szigorú szabályok közt zajlania. Íme az ő stílustrükkjei!

Kép
Sztárok

Az új reménységek! Ők most a legígéretesebb fiatal tehetségek hollywoodban

Őrségváltás jön az Álomgyárban, a jelek szerint ezek az ifjú színészek és színésznők alkotják majd az új A-listát.

Kép
Életmód

6 trükk, hogy az otthonodban mindig finom illat legyen: búcsúzz el a rossz szagoktól örökre!

Hiába takarítasz rendszeresen, mégis előjönnek a kellemetlen szagok? Segítünk!

Kép
Életmód

A Paloma koktél világnapján nyit a Don Julio 1942 x W Budapest exkluzív terasz

Exkluzív terasznyitó eseménnyel ünnepelte a Paloma koktél világnapját a Don Julio és a W Budapest. A világ első luxus tequila márkája és a főváros lélegzetelállító helyszíne május 22-től egész nyáron át várja vendégeit, akik a Don Julio 1942 x W Budapest terasz stílusos környezetében Mexikó ikonikus italát is prémium minőségben fogyaszthatják.

Kép
Sztárok

Kóros soványsággal vádolták Kate Beckinsale-t: elárulta, hogy komoly testi és lelki betegség áll a hátterében

Kate Beckinsale számos szörnyűséget élt át az elmúlt egy éveben mind lelkileg, mind testileg. Elege lett a bírálókból, és most saját történetén keresztül szerette volna megmutatni, hogy nincs helye a rosszindulatú kommenteknek!