Wow! Helen Mirren ismét bebizonyította, hogy a tökéletes ruhaválasztás 76 évesen is a kisujjában van

Wow! Helen Mirren ismét bebizonyította, hogy a tökéletes ruhaválasztás 76 évesen is a kisujjában van
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Egyszerűen már meg sem lepődünk, Helen Mirren képtelen hibázni!

Helen Mirren megjelenéseit jó ideje ámulva figyeljük. A 76 éves színésznő egy pillanatra sem esik zavarba a legújabb trendek láttán, van, hogy platform magas sarkúban libben végig fiatalokat megszégyenítő módon a kifutón, máskor pedig egy sima hajpánt és pár flitter is elég ahhoz, hogy elvigye a showt, de egy ezüst estélyi ruha és a vibráló színek sem hozzák egy pillanatra sem zavarba. Legutóbbi megjelenésével pedig csak tovább erősítette bennünk azt, hogy a stílus tényleg kortalan!

A brit színésznő legújabb filmje, a The Duke premierjén is újfent elkápráztatott minket. Tűzpiros, csipkés Needle & Thread ruhaválasztásával pedig kétségtelenül elvitte a showt a londoni West End vörös szőnyegén...

Kép
forrás: Getty Images

A film férfi főszerepét Jim Broadbent játssza, akit a legtöbben itthon a Bridget Jones filmekből ismerhettek, ugyanis a 72 éves színész alakította három részen át Bridget imádnivaló apukáját.

Kép
forrás: Getty Images

A velencei filmfesztiválon már tavaly bemutatott, de szélesebb körben csak most debütáló 1961-ben játszódó alkotás egy elképesztő igaz történeten alapszik. A 60 éves Kempton Bunton egy munkanélküli buszsofőr egy szép napon úgy dönt, hogy ellopja Goya, Wellington hercegéről készült portréját a londoni Nemzeti Galériából, az ötletet pedig tett követi. Egy szép napon bemászik a múzeum WC-jének ablakán, leemeli a festményt, majd ahol jött, távozik is a helyszínről, ám a kalamajka csak ezután következik. A film hazai premierjéről nem sokat tudni, mi mindenesetre azért a film előzetesével búcsúznánk!

És ezt láttad már?

Galéria / 11 kép

Akkor & most: Helen Mirren

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.