Micsoda duplázás: Heidi Klum lánya édesanyja 1998-as ruhájában ment az érettségi báljára

Micsoda duplázás: Heidi Klum lánya édesanyja 1998-as ruhájában ment az érettségi báljára
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Heidi Klum lánya úgy tűnik, hogy nemcsak a karrierválasztásban hasonlít gyönyörű anyukájára, hanem a stíluskérdésekben is.

Heidi Klum lánya, Leni az utóbbi években kimondottan aktívan bontogatja szárnyait, és bár még csak 18 éves ettől függetlenül egyre komolyabb modellmunkákat tudhat magáénak, miközben influencerként is nagyon jól megállja a helyét, a közösségi oldalak fáradhatatlanul pörgő hírfolyamában.

Sejthető volt, hogy a hihetetlen jó stílusérzékéről híres Heidi Klum gardróbjában biztosan lapulnak olyan darabok, amiket idővel valamelyik lányán láthatunk majd viszont. Nos, nem is kellett sokat várni az első ilyen alkalomra, Leni legutóbb ugyanis édesanyja egykori, 1998-ban viselt pántnélküli fekete ruhájában ment el az érettségi bálra. A jeles alkalomról pedig természetesen posztolni se felejtett el.

Szalagavató a mama ruhájában

- írta a kép alá.

Heidi egyébként először 1998-ban viselte ezt a visszafogott kis feketét az HBO Comic Relief VIII című műsorának rendezvényén és őszintén szólva lehetetlen lenne megmondani, hogy a Klum hölgyek közül kinek is áll jobban ez az időtálló darab.

Kép
forrás: Getty Images

Egy ilyen ruha bár ma már vintage számba megy, ettől függetlenül számos hasonló darabot találhatsz a boltok polcain, amiknek segítségével te is pillanatok alatt felveheted ismét a '90-es évek imádott stílusfonalát, amire keresve se találhatnál jobb alkalmat az idei nyárnál!


És ezt láttad már?

Galéria / 5 kép

Ez a tökéletes kis fekete számodra a személyiséged szerint

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok