Hatékony ránctalanítás 45 felett?

Hatékony ránctalanítás 45 felett?

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

2019 októberében vezette be a piacra a nagy múltú magyar márka a legújabb fejlesztését, a Cell Concept ránctalanító termékcsaládot. A krémek sikerének titka nem más, mint, hogy mindegyik termék külön-külön is több ránctalanító hatású összetevőt tartalmaz és mindegyikben egyedi, növényi őssejtekből mikrobiológiai módszerrel készült bőrfiatalító hatóanyag is van.

A márka nagykövete az ikonikus magyar modell Pataki Ági, aki számára a ránctalanító hatás mellett kifejezetten meggyőző részlet volt a márka üzenete, és az érettebb nők megszólítása. „A szépség sokáig tarthat, ha vigyázunk rá”, szól a kampány mottója is. A tudatos életmód és az örökölt gének mellett a kozmetikumoknak is komoly szerepük van abban, hogy a hölgyek egyre szebbek és egyre tovább őrzik meg fiatalos külsejüket. A Cell Concept termékek is ezt a célt, a szépség megóvását szolgálják.

Ahogy a biotechnológia már képes emberi sejtek növesztésére, így természetesen növényekére is. Ez azokon a területeken hozott áttörést, ahol növényi alapú ágenseket alkalmaznak, mint pl. a gyógyszer és a kozmetikai ipar. A biotechnológiai alapú növényi őssejt kultúrák azért hasznosak, mert steril környezetben, ellenőrzött körülmények között, hatékonyan és kis környezeti terheléssel lehet olyan speciális növényi sejteket előállítani, amikből a hatóanyagok készülnek.

Kép

A 45+ termékcsalád két fő ránctalanító összetevője az orchidea őssejt kivonat és a szintén növényi alapú HomeostatineTM. Az orchidea őssejt kivonat a bőr sejtjeit olyan növekedési faktorok előállítására ösztönzi, amik fokozzák a fibroblaszt sejtek kollagén és elasztin termelését. Ezáltal a bőr feszesebb rugalmasabb lesz. A tesztek szerint az orchidea őssejtből készített hatóanyag többek között csökkenti a felső szemhéj megereszkedését, ezáltal növeli a szem nyitottságát. A HomeostatineTM elsősorban a kollagén termelést növeli, ami fontos szerepet játszik a ránctalanításban.

A Helia-D Cell Concept 45+ termékcsalád négy termékből áll: Nappali és éjszakai feszesítő arckrém, golyós szérum, valamint szemránckrém a szemkörnyék speciális ápolására. A hatékony ránctalanítás érdekében az orchidea őssejt és HomeostatineTM mellett egyéb értékes hatóanyagokat is tartalmaznak a kozmetikumok, mint például: retinol, barackmagolaj vagy hialuronsav.

Próbáld ki te is!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.