Olyan hosszú a sor, hogy van, akiről már meg is feledkeztünk! Ezekkel a nőkkel randizott az elmúlt több mint egy évtizedben Harry Styles

Olyan hosszú a sor, hogy van, akiről már meg is feledkeztünk! Ezekkel a nőkkel randizott az elmúlt több mint egy évtizedben Harry Styles
Forrás: Getty Images

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

Harry Styles bár próbálja óvni szerelmi életét a nyilvánosság előtt, úgy látszik, hogy ez nem mindig sikerül.

Harry Styles teltházas világkörüli turnéján lányok millió sikítják a nevét, miközben lemezei eladási rekordokat döntögetnek, és bár ő maga próbálja normál és privát keretek közt tartani a magánélete bizonyos részleteit, a sajtó munkatársai előtt bizony semmi sem maradhat rejtve.
A legújabb felvételek tanúsága szerint Harry Styles-t a hétvégét Emily Ratajkowski társaságában élvezte Tokiót, az énekes és mostanság aktívan randizgató modell forró csókcsatáját bizony még a rajongók kíváncsi kamerái sem tudták megzavarni. Mindössze pár óra leforgása a címlapok már új sztárpárt kiáltottak és a média mindent megtesz azért, hogy a lehető legtöbb részletet kiderítse erről a friss románcról, ami lehet, hogy csak a flört szintjén marad majd, de úgy tűnik ez mindegy is, ha két ennyire híres szingli sztárról van szó?!
Harry Styles új szerelmi kalandja kapcsán pedig úgy gondoltuk, hogy itt az ideje összegyűjteni, pontosan kik is azok a híres nők, akikkel az énekes az elmúlt években hosszabb vagy éppen rövidebb ideig kapcsolatba bonyolódott! Mert hogy ebből bizony döbbenetesen sok van!

És hogy kikről is van szó?
A folytatásért kattints galériánkra!

Galéria / 14 kép

Ezzel a 14 hölggyel hozták hírbe az elmúlt évtizedekben Harry Styles-t

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

Védjegy: Harry Styles és a gyöngysor

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.