Eredetileg ők játszották volna a Harry Potter főszereplőit: azonban J.K. Rowling szigorú szabályai miatt lecsúsztak róla

Eredetileg ők játszották volna a Harry Potter főszereplőit: azonban J.K. Rowling szigorú szabályai miatt lecsúsztak róla
Forrás: Warner Bros. Pictures

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Ma már el sem tudjuk képzelni Daniel Radcliffe, Emma Watson és a többiek nélkül a Harry-Potter-filmeket, azonban egy hajszálon múlott csak, hogy nem más színészek kapták a szerepet. Mutatjuk kik ők!

Harry Potter rajongók nemrég egy fantasztikus hírt kaptak: hivatalosan is megerősítették, hogy érkezik a Harry Potter-sorozat! Azonban erre sajnos még sokat kell várni, előreláthatóan 2026-ban kerül fel a MAX streaming oldalra. A tévésorozatban is nagy szerepe lesz J.K. Rowlingnak, ismét ő felel a kreatív és alkotással kapcsolatos feladatokért, tehát vezető producer lesz. A készítők azt is elárulták, hogy teljesen új szereplőgárdával készülnek, és Daniel Radcliffe is megerősítette a pletykákkal ellentétben, hogy nem fog szerepelni. Szerinte jót tesz a sorozatnak, ha tiszta lappal kezd, és nem a filmekre épít. A meghallgatásokat még nem kezdték meg, de amíg várunk a színészek listájára, addig is összegyűjtöttük azokat a színészeket, akiket egy hajszál választott el attól, hogy ők alakítsák az eredeti Harry Potter-filmek főszereplőit. Azt is mutatjuk, hogy miért maradtak le róla!

Kattints a galériára, és mutatjuk azokat a színészeket, akit csak egy hajszál választott el attól, hogy ők játsszák el a Harry Potter főszereplőit!

Galéria / 12 kép

12 színész, akit egy hajszál választott el attól, hogy ő legyen a Harry Potter egyik főszereplője

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

A 10 legjobb vendégsztár a harmincéves Jóbarátokból

Egyik kedvenc sorozatunk, amit máig bármikor szívesen újranézünk. De a főhősökön kívül is voltak benne kiváló alakítások.

Kép
Életmód

Hollywood abortuszra kényszerítette a színésznőket! Avagy a múlt legdurvább botrányai a filmiparban!

Rengeteg titkot rejt a filmipar. Hollywood tele van szörnyű botrányokkal, és ez régen sem volt másképp, sőt! Mutatjuk a legdurvábbakat!

Kép
Életmód

Ezekre a foltokra figyelj: a leggyakrabban vitaminhiányra utalnak!

Megfelelő mennyiségű alvás, kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres testmozgás, csak pár fontos tényező, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészségesek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. De mi történik akkor, hogy ha mégis gyengének érezzük magunkat, és a tükörbe nézve bőrproblémákkal szembesülünk?

Kép
Stílus

Hoppá! Angelina Jolie a vörös szőnyegen villantotta meg legújabb tetoválását egy szexi, kivágott ruhában! - Egyesek szerint Brad Pittnek akar vele üzenni

Angelina Jolie szexi, kivágott ruhája sem vonhatta el a figyelmet új, igencsak különleges helyre került tetoválásáról.

Kép
Életmód

Magyar Mozgókép Díj 2024: Nézd meg itt a nyertesek teljes listáját!

A Magyar Filmakadémia védnökségével a Magyar Mozgókép Fesztiválon a Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig annak alkotója, Koltai Lajos lett. Mutatjuk a győztesek listáját!

Kép
Életmód

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?