Harry herceg szégyellte londoni otthonát Meghan Markle előtt, aki nem volt elragadtatva a látványtól

Harry herceg szégyellte londoni otthonát Meghan Markle előtt, aki nem volt elragadtatva a látványtól
Forrás: Getty Images/Karwai Tang

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

A herceg memoárjából az is kiderült, mi volt a későbbi felesége első benyomása Nottingham Cottage-ről. Elragadtatásról pedig szó sem volt…

Bár sajnos márciusig várnunk arra, hogy magyarul is elolvashassuk Harry herceg memoárját, az internetnek hála máris számtalan részlet nyilvánossá vált a „Tartalék” fejezetei közül. Ugyan borítékolható volt, hogy Diana kisebbik fiának könyve hatalmas botrányt fog kavarni, arra talán senki sem számított, hogy a herceg még a szüzességének elvesztését is elmeséli a kötetben, illetve fizikai erőszakkal vádolja meg bátyját, Vilmost. De Harry kitért arra is, mennyire szégyellte a londoni otthonát Meghan Markle előtt, ahol a házasságuk előtt éltek. Sussex hercege attól tartott, hogy a két hálószobás ház nem tetszik majd a barátnőjének.

„Izgatottan vártam, hogy vendégül láthatom Meget az otthonomban, de egyben zavarban is voltam. Nottingham Cottage nem volt palota. A palota szomszédságában volt – ez volt a legjobb, amit mondhattál róla”

– emlékezett vissza Harry arra, amikor 2016-ban meghívta magához későbbi feleségét. Miközben figyelte, amint Meghan a kerti ösvényen sétál az épület felé, megkönnyebbült, hogy párja „nem adta jelét a kiábrándultságnak.”

Harry azt állítja, korábban soha nem vette észre, milyen „kopottak” a bútorok otthonában, de Meget nem igazán nyűgözte le a barna kanapéjához illő babzsákfotel és egy diákszövetségi házhoz hasonlította Nottingham Cottage-t. Miután Meghan beköltözött, vásároltak néhány lámpát az IKEÁ-ból és rendeltek egy használt kanapét, amelyet leendő feleségének hitelkártyájával fizettek ki. Nem sokkal később, 2019 áprilisában azonban átköltöztek a tíz hálószobás Frogmore Cottage-be, mely többmillió font értékű renováláson esett át az érkezésük előtt.

Lapozz a galériában!

És ezt olvastad már?

Galéria / 4 kép

A Meghan & Harry dokumentumfilm-sorozat csúnya ferdítései

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?

Kép
Életmód

Nosztalgiázzunk: ilyen volt a légi utazás a repülés aranykorában! - Nagyobb ülések, cigifüst és még sok minden más

Ez volt ám az igazi luxus! A repülés aranykorában szinte teljesen más élmény volt az utazás. Most pedig egy kis nosztalgiázásra invitálunk!

Kép
Életmód

Titkos üzenetet rejtettek el a Bridgerton sorozat ruháiban: Ezt jelentik az egyes családok ruhái és azok színkombinációi!

Mint minden régebbi korszakot felölelő filmben, így a Bridgertonban is nagy hangsúlyt fektettek a rendezők és jelmeztervezők a szereplők ruháira és azok szimbolikus jelentésére. Lássuk, milyen hatást akartak elérni vele!

Kép
Életmód

12 hatékony anyagcsere-gyorsító gyümölcs és zöldség, amik segítenek formába lendülni! 2 receptet is mutatunk!

Szeretnél beindítani az anyagcserédet és könnyedén formába lendülni? Akkor itt az ideje, hogy bevezess egy csodálatos és ízletes élelmiszer-csoportot az étrendedbe – a gyümölcsöket és zöldségeket! A gyors anyagcsere nemcsak a fogyáshoz járul hozzá, hanem energiával tölt fel, serkenti az emésztést és segíti az egész szervezet működését.

Kép
Stílus

Újabb klasszikus darab tér vissza a reflektorfénybe! A capri nadrág 2024 egyik nagy stílushúzása lesz - Mutatjuk, hogyan viselik a legdivatosabb nők!

A capri nadrág 76 éve hódít a nők körében, és minden jel arra utal, hogy a sikerszéria 2024 nyarán is folytatódik: újra a nyári divatrendek kedvence!

Kép
Életmód

A szakértő szerint ezt a magot edd minden reggel, ha ragyogóan szép bőrre és fantasztikusan jó memóriára vágysz

Ez a mag igazi szuperélelmiszer: ragyogóvá teszi a bőrt, valamint javítja az agyműködést! Mutatjuk miért érdemes diót enni minden reggel!