Hivatalos: Harry herceg a világ legszexibb előkelősége

Hivatalos: Harry herceg a világ legszexibb előkelősége
Forrás: Jeremy Selwyn - WPA Pool/Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

Harry maga mögé utasította a sármos svéd herceget is, akinek mosolya főszerepet érne egy hollywoodi mozifilmben.

A People magazin olvasói döntöttek: Harry herceg a világ legszexibb előkelősége. Őszintén, talán van, aki ezen a híren meglepődik?

A királyi rangjáról és az azzal járó felelősségről lemondott, feladataitól visszalépett Harry herceg és Meghan Markle népszerűsége a Buckingham-palota falain kívül nem ingott meg. Habár az uralkodó család és Harry között egyre mélyebb a szakadék emberek milliói rajonganak értük a Megxit óta is.

Olvasd el ezt is!

Nem ez az első alkalom, hogy Harry a People rangos listáján szerepel, egy évvel ezelőtt, 2019-ben a legszexibb apukának választották meg az olvasók. Azonban ez az első alkalom, hogy maga mögé utasította Károly Fülöp svéd herceget, aki akár egy hollywoodi klasszikus főszereplője is lehetne.

Mindezek ellenére Harry herceg nem fürdőzik a sikerben, ugyanis újabb dráma van kibontakozóban a családban, miután feleségével együtt szerződést kötöttek a Netflixszel, amely az uralkodó család számára oly kellemetlen A korona című sorozatot is gyártja.

A fiatal pár dokumentumfilm sorozatokat fog készíteni a streamingszolgáltató számára, amelyekben a faji és nemek közti egyenlőségre, a környezetvédelemre, valamint a mentális egészség fontosságára kívánják felhívni a figyelmet.

A következő galériában megnézheted, milyen szépen, bensőségesen és tisztelettel emlékezik meg a 2 herceg az édesanyjukról.

Galéria / 14 kép

9 dolog, amivel Harry és Vilmos emléket állít Dianának

Megnézem a galériát
Tovább olvasok

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Sztárok

10 fontos lecke a világról, amit a 102 évet megélt Iris Apfeltől érdemes eltanulnunk

Március 1-jén, 102 éves korában elhunyt Iris Apfel. A hihetetlen stílusáról ismert tervező és divatikon elképesztően izgalmas életet élt, van mit tanulni tőle. Iris Apfelre most legfontosabb stílus- és életleckéivel emlékezünk.

Kép
Életmód

Megkérdeztük! A mesterséges intelligencia szerint így néz ki egy tökéletes hálószoba

Újra megkérdeztük a mesterséges intelligenciát! Most arra válaszolt, hogy milyen egy tökéletes hálószoba!

Kép
Shopping

Az egyetlen összetevő, amit keresned kell az öregedő bőr hidratálásához a szépségápolási termékekben

Az öregedést és a ráncok kialakulását sajnos nem tudjuk megakadályozni, viszont lassíthatjuk a folyamatot, ha megfelelő összetevőkkel rendelkező termékeket használjuk!

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát! Gigi Hadid már most viseli a 2024-es év legtrendibb dzsekijét

Az apucipő után itt az apudzseki! Gigi Hadid kedvenc darabjának nagy jövőt jósolnak a stílusszakértők, így mutatjuk is, hogy hol szerezheted be a saját darabodat!

Kép
Életmód

10 csillagászati jelenség, amit mi már nem láthatunk az életünkben

Üstökösök, aszteroidák, új bolygó, jégkorszak és még sok más... Megmutatjuk azokat a csillagászati jelenségek, amiket mi már valószínűleg nem fogunk látni az életünkben. Vagy inkább szerencsére?!

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őt tartják a valaha élt legjobb színésznőnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

A nézők szavaztak! Máris mutatjuk, hogy ki lett minden idők legjobb színésznője egy szavazás szerint! Te egyetértesz a döntéssel?