A róluk készült fotók árulkodnak kapcsolatukról: több mint egy év után együtt csípték el az utcán Meghant és Harryt!

A róluk készült fotók árulkodnak kapcsolatukról: több mint egy év után együtt csípték el az utcán Meghant és Harryt!
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

Meghan és Harry ma New Yorkban, a One World Trade Centerben járt!

Harry herceg és Meghan Markle szeptember 23-án ellátogattak a New York-i One World Trade Centerbe, és hogy ez miért annyira különleges alkalom? Kaliforniába költözésük óta most először jelent meg együtt nyilvánosan, sőt, ha egészen pontosak akarunk lenni, akkor 2020 márciusa óta nem készült róluk hasonló fotó.

Most viszont a pár csatlakozott New York polgármesteréhez, Bill de Blasiohoz, feleségéhez, Chirlane McCrayhez és fiukhoz, Dante de Blasiohoz, valamint New York állam kormányzója, Kathy Hochulhoz, hogy megemlékezzenek szeptember 11-ei terrortámadás áldozatairól, és tisztelegjenek 9/11 hősei előtt.

Kép
forrás: GettyImages

Meghan és Harry sötét színeket viseltek a megemlékezésen, a herceg fekete öltönyt, Meghan pedig egy elegáns, sötétkék garbót választott, amihez egy magas derekú nadrágot és egy egyenes szabású kabátot viselt.

Arra a kérdésre, hogy élvezik-e New York-i látogatásukat, Meghan azt válaszolta:

Csodálatos visszatérni.

A napokban pedig több közös nyilvános megjelenés is várható. Meghan és Harry többek között részt vesz majd a Global Citizen Live-on, amelyet a hétvégén rendeznek a Central Parkban. A rendezvény a globális oltóanyag-egyenlőség mellett kampányol, és felszólítja a világ leggazdagabb nemzeteit és az Európai Uniót, hogy legalább egymilliárd COVID-19 vakcinát ajánljon fel az elmaradott országoknak és a rászorulóknak.

A pár lelkesen kampányol az oltás fontossága mellett, Harry nemrég részt vett egy rendezvényen Los Angelesben, ahol beszédében a világ egészségügyi dolgozóit méltatta, és kiemelte annak fontosságát, hogy a védőoltások terjedésének útját ne korlátozzák a határok.

Meghan és Harry tényleg nagyon felszabadultnak tűnt New Yorkban! Még több fotóért kattints galériánkra!

Galéria / 8 kép

Meghan Markle és Harry herceg New Yorkban

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.