Gatsby Night by Haris Park - Tölts egy estét a 20-as évek Amerikájában!

Gatsby Night by Haris Park - Tölts egy estét a 20-as évek Amerikájában!
Forrás: Haris Park

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Hamarosan elérkezik a sokak által kedvelt báli szezon. A korábbi évekhez hasonlóan a Haris Park idén is megrendezi nagysikerű, exkluzív eseményét, a Gatsby Night-ot.

Február 11-én újra a 20-as évek hangulatába borul Buda szívében található Haris Park, ahol egy éjszaka erejéig megelevenedik az Egyesült Államok aranykora. A kastély bálterme új külsőt kap, és a Roaring Twenties elegáns köntösébe bújik az éjszakára. Ki ne szeretne legalább egy éjszakára a 20-as évek Amerikájába visszarepülni, amikor is szesztilalom volt érvényben, a füstös lokálokban mégis hajnalig ropták a charlestont és a swinget a vendégek, kezükben egy pohár pezsgővel?

Kép
forrás: Haris Park

Az este folyamán a zenei időutazásunkat könnyedén végig járhatjuk mind a charlestone, mind a foxtrot, vagy akár a ragtime waltz lépéseivel is! A Gatsby Night az elegáns, de mégis felszabadult szórakozás mellett akrobatikus showelemekkel is lenyűgözi a jelenlévő közönséget. Az est folyamán modern kényelemmel és kiszolgálással, a kor hangulatát megidéző fogásokkal, koktél- és pezsgőbárral készül az est házigazdája, Szabó Kimmel Tamás, akit személyesen Jay Gatsby választott budai helytartójául.

Az idei évben is az élőzenei produkciót a már jól ismert Dalcapone együttes szolgáltatja. A többi meglepetés, és egyéb izgalmas részletek csak a résztvevők számára válnak ismertté! A hazaérkezés kényelmét a Wallis Motor Pest támogatja egész estén át elérhető limuzin szervizzel.

A jegyár tartalmazza a korlátlan étel- és italfogyasztást (kivéve a pezsgőbárban vásárolható tételeket). Érdemes mielőbb lefoglalni a jegyeket, hiszen a party híre gyorsan terjed, és az early bird jegyek már hetekkel ezelőtt elfogytak!

Kép
forrás: Haris Park

Fontos tudnivalók:

Kapunyitás: 18:30
Kezdés: 19:00
Dress Code: Gatsby
Cím: 1022 Budapest, Marczibányi tér 6-7.

Jegyárak

Early Bird Belépő: 85.000 Ft / fő (elfogyott!)
Belépő: 100.000 Ft / fő

Jegyvásárlás a https://harispark.hu/butik/gatsby-night-2023/ oldalon lehetséges.

Ilyen volt a Gatsby Night 2022-ben:

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.