A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között
Forrás: Getty Images

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Hailey és Justin Bieber először 2015 decemberében találtak egymásra, ám szerelmük ezen fejezet viszonylag gyorsan, 2016 januárjában véget is ért. Több mint két évvel később, 2018 júniusában ismét összejöttek, és ekkor már olyannyira komolyan gondolták a dolgot, hogy az énekes alig egy hónappal később meg is kérte a modell a kezét. Ugyanezen év szeptemberében már a házasságukról szóltak a pletykák, amit végül Justin novemberben megerősített a nyilvánosság előtt is. A hivatalos ceremóniát végül 2019. szeptember 30-án tartották.
Az elmúlt évek során a rajongók azonban még mindig nem tudtak napirendre térni afelett, hogy Justin Bieber Selena Gomez helyett végül Haileyt választotta. Az összeesküvés-elméletek mellett a sztárpár kritikusai szinte mindenbe belekötnek, így nemcsak az általuk posztolt videókban rejlő valós érzelmeket elemzik ki örömmel, hanem ruhaválasztásaikat is, ami egyesek szerint nagyon jól tükrözi azt, hogy férj és feleség között mennyire nincs meg az a bizonyos kémia, hiszen az esetek nagy részében pontosan úgy néznek ki, mintha nem egyeztettek volna gardrób kérdésekben és fogalmuk se lett volna arról, hogy a másik mit kap fel aznap.
Az már persze más kérdés, hogy a boldogító igen után mennyire is fontos az, hogy a szerelmesek között minden téren virágozzon az összhang?! De most talán ezt nem is tisztünk eldönteni, ám sokan úgy gondolják, ez egy újabb jel, hogy a párt nem egymásnak rendelte a sors, és valami nagyon nincs rendben közöttük - helyettünk viszont inkább beszéljenek a képek!

Galéria / 13 kép

Stílusos vagy kellemetlen? Hailey és Justin Bieber randiszettjei

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

6 szabály, amire Hailey és Justin Bieber kötelezik egymást

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.