Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között
Forrás: Getty Images

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Hailey és Justin Bieber először 2015 decemberében találtak egymásra, ám szerelmük ezen fejezet viszonylag gyorsan, 2016 januárjában véget is ért. Több mint két évvel később, 2018 júniusában ismét összejöttek, és ekkor már olyannyira komolyan gondolták a dolgot, hogy az énekes alig egy hónappal később meg is kérte a modell a kezét. Ugyanezen év szeptemberében már a házasságukról szóltak a pletykák, amit végül Justin novemberben megerősített a nyilvánosság előtt is. A hivatalos ceremóniát végül 2019. szeptember 30-án tartották.
Az elmúlt évek során a rajongók azonban még mindig nem tudtak napirendre térni afelett, hogy Justin Bieber Selena Gomez helyett végül Haileyt választotta. Az összeesküvés-elméletek mellett a sztárpár kritikusai szinte mindenbe belekötnek, így nemcsak az általuk posztolt videókban rejlő valós érzelmeket elemzik ki örömmel, hanem ruhaválasztásaikat is, ami egyesek szerint nagyon jól tükrözi azt, hogy férj és feleség között mennyire nincs meg az a bizonyos kémia, hiszen az esetek nagy részében pontosan úgy néznek ki, mintha nem egyeztettek volna gardrób kérdésekben és fogalmuk se lett volna arról, hogy a másik mit kap fel aznap.
Az már persze más kérdés, hogy a boldogító igen után mennyire is fontos az, hogy a szerelmesek között minden téren virágozzon az összhang?! De most talán ezt nem is tisztünk eldönteni, ám sokan úgy gondolják, ez egy újabb jel, hogy a párt nem egymásnak rendelte a sors, és valami nagyon nincs rendben közöttük - helyettünk viszont inkább beszéljenek a képek!

Galéria / 13 kép

Stílusos vagy kellemetlen? Hailey és Justin Bieber randiszettjei

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

6 szabály, amire Hailey és Justin Bieber kötelezik egymást

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Szépség

Ez az apró sminktrükk áll Penelope Featherington elképesztő átalakulásának mögött�A Bridgerton család 3. évadában

Nem férhet kétség ahhoz, hogy a Bridgerton család szereplői hatalmas átalakuláson mennek keresztül minden évadban. Ezúttal Penelope Featheringtonon volt a sor, sminkese pedig elárulta a titkát!

Kép
Sztárok

Tudjuk, hogy csinálja! 8 időtálló stílustrükk, amire Blake Lively hosszú évek óta esküszik

Blake Lively hosszú évek óta bizonyítja, hogy a öltözködésnek messze nem kell szigorú szabályok közt zajlania. Íme az ő stílustrükkjei!

Kép
Sztárok

Az új reménységek! Ők most a legígéretesebb fiatal tehetségek hollywoodban

Őrségváltás jön az Álomgyárban, a jelek szerint ezek az ifjú színészek és színésznők alkotják majd az új A-listát.

Kép
Életmód

6 trükk, hogy az otthonodban mindig finom illat legyen: búcsúzz el a rossz szagoktól örökre!

Hiába takarítasz rendszeresen, mégis előjönnek a kellemetlen szagok? Segítünk!

Kép
Életmód

A Paloma koktél világnapján nyit a Don Julio 1942 x W Budapest exkluzív terasz

Exkluzív terasznyitó eseménnyel ünnepelte a Paloma koktél világnapját a Don Julio és a W Budapest. A világ első luxus tequila márkája és a főváros lélegzetelállító helyszíne május 22-től egész nyáron át várja vendégeit, akik a Don Julio 1942 x W Budapest terasz stílusos környezetében Mexikó ikonikus italát is prémium minőségben fogyaszthatják.

Kép
Sztárok

Kóros soványsággal vádolták Kate Beckinsale-t: elárulta, hogy komoly testi és lelki betegség áll a hátterében

Kate Beckinsale számos szörnyűséget élt át az elmúlt egy éveben mind lelkileg, mind testileg. Elege lett a bírálókból, és most saját történetén keresztül szerette volna megmutatni, hogy nincs helye a rosszindulatú kommenteknek!