A TikTok szerint Hailey Bieber és Kylie Jenner keményen megalázta Selena Gomezt - szerinted jogos az állítás?

A TikTok szerint Hailey Bieber és Kylie Jenner keményen megalázta Selena Gomezt - szerinted jogos az állítás?
Forrás: Getty Images

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Soha nem lehet megunni ezt a szappanoperát!

Oké, két dolgot el kell ismernünk, mielőtt mélyebben is belemegyünk a témába: az első az, hogy ennek a sztorinak talán soha nem lesz vége, a másik pedig az, hogy ezt a harcot csak a csajok vívják, és az az egy ember marad ki belőle, aki a legbűnösebb az egészben (helló Justin...).

Selena Gomez és Justin Bieber ugyanis közel 10 éven át voltak se veled, se nélküled kapcsolatban, majd az utolsó szakításuk után csupán 2 hónappal Justin úgy döntött, hogy megkéri Hailey Baldwin (azóta Bieber) kezét. Össze is házasodtak, azóta pedig boldogan élnek, de akkor mi a gond?

Számos teória terjedt el azzal kapcsolatban, hogy Hailey és Selena utálják egymást, és folyamatosan egymásnak üzengetnek az interneten, aztán néhány hónappal ezelőtt bombaként robbantak a képek, amelyeken Selena és Hailey jó barátnőkként, ölelkezve pózoltak együtt egy eseményen. Ekkor azt hittük, hogy már tényleg mindent láttunk, a szappanoperának vége, a csajok megbeszélték, amit kellett és végleg békét kötöttek (Justin nélkül, aki igazából az egész harc okozója volt, no de mindegy is), ám úgy tűnik, hogy a dolognak még közel sincs vége... Vagy mégis?

Történt ugyanis, hogy Selena Gomez a minap kitett egy videót TikTokra, amiben azt fejtegeti, hogy Bella Hadid számára a „girl crush” (nem mellesleg Bellával is osztoznak egy exen, mindketten jártak The Weeknddel), és megemlíti azt is, hogy a szemöldökét túlságosan eltúlozva fésülte felfelé.

Ezután pedig csak néhány óra telt el, és Kylie kirakott egy Instasztorit, amin ő és Hailey szemöldöke látható. Persze ezután azonnal elindult a spekuláció, hogy Kylie és Hailey ezzel Selenát akarták vajon megalázni? Ha igen, az igencsak gyerekes és erős mean girl-vibe lenne, ezzel pedig egy TikToker is egyetértett, aki biztos abban, hogy a dolog szándékos volt Kylie és Hailey részéről:

A dolognak viszont itt nincs vége! Kylie ugyanis beszállt az értekezésbe, és a videó alá kommentelte a következőt:

„Soha nem aláznám meg Selenát, ráadásul nem is láttam a szemöldökös videóját! Ti srácok a semmiből csináltok problémát, ez nagyon buta dolog!”

Ehhez pedig már maga Selena Gomez is hozzászólt:

„Egyetértek Kylie-val! Ez az egész teljesen felesleges, én abszolút Kylie rajongója vagyok!”

Úgy tűnik tehát, hogy a csajok nem hagyják, hogy az internet egymás ellen fordítsa őket, és talán tényleg véletlen volt az egybeesés a szemöldökös posztokkal kapcsolatban... Te mit gondolsz?

Ezt olvastad már?

Galéria / 7 kép

Ezek Selena Gomez kedvenc szépségtrükkjei

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Stílus

Újabb klasszikus darab tér vissza a reflektorfénybe! A capri nadrág 2024 egyik nagy stílushúzása lesz - Mutatjuk, hogyan viselik a legdivatosabb nők!

A capri nadrág 76 éve hódít a nők körében, és minden jel arra utal, hogy a sikerszéria 2024 nyarán is folytatódik: újra a nyári divatrendek kedvence!

Kép
Életmód

A szakértő szerint ezt a magot edd minden reggel, ha ragyogóan szép bőrre és fantasztikusan jó memóriára vágysz

Ez a mag igazi szuperélelmiszer: ragyogóvá teszi a bőrt, valamint javítja az agyműködést! Mutatjuk miért érdemes diót enni minden reggel!

Kép
Életmód

A Bridgerton csak a kezdet! Ezek a június legszexisebb tartalmai a Netflix-en

Idén júniusban nem csak az időjárás lesz igazán forró.

Kép
Életmód

Pletykarajongók figyelem! Nem A Bridgerton család az egyetlen: 6 sorozat, ahol valaki a háttérből mozgatja a szálakat

Élünk-halunk az olyan sorozatokért, melyben valamilyen titok bontakozik ki, azokat pedig, melyekben egy titkos besúgó, posztoló vagy firkász pletykál az adott sorozat szereplőiről, rendszeresen kibeszélve őket és kiteregetve szennyesüket egyenesen imádjuk!

Kép
Életmód

Alvászavar, száraz bőr? A magas kreatininszint a vese betegségre is utalhat

Sokan nem tudják, de kreatinin egyike a legalapvetőbb laborparamétereknek, ugyanis gyakorlatilag az izomanyagcsere végterméke, ezt a vese szűri ki a szervezetünkből. Amikor a laboreredményekben vizsgáljuk a mértékét, akkor a vese állapotára lehet következtetni.

Kép
Szépség

Ez a 3 ezer forintos arctisztító gél Selena Gomez makulátlan arcbőrének titka! Több ezer vásárló esküszik rá!

Ugyanazt tudja, mint a legdrágább arctisztítók és mégis csak 3 ezer forint! Ez a termék Selena Gomez és a vásárlók kedvence!