Hailey Bieber kiakadt: Meglepő komment formájában tett pontot a terhességéről szóló pletykák végére

Hailey Bieber kiakadt: Meglepő komment formájában tett pontot a terhességéről szóló pletykák végére
Forrás: Getty Images

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Facebook
Twitter
Pinterest

Hailey Bieber áldott állapota évek óta lázban tartja a sajtót!

Hailey Bieber és férje, Justin Bieber 2018 júniusában melegítették fel egykori kapcsolatukat, amit júliusban eljegyzés, novemberben pedig esküvő követett. És bár még sztármércével nézve is hihetetlenül fiatalon álltak az oltár elé, ez mit sem változtat azon, hogy az elmúlt közel 3,5 évben szinte havi szinten röppenek fel a velük kapcsolatos gólyahírek.

Nem volt ez másként most hétvégén megrendezett Grammy-gálán sem, ahova Hailey Bieber egy pánt nélküli, hosszú fehér Saint Laurent estélyiben érkezett, a ruha csipetnyit bővebb szabása pedig pont elég alapot adott annak, hogy újabb elméletek kapjanak szárnyra a modell áldott állapotával kapcsolatban.

Kép
forrás: Getty Images

Sokan egy kis pocakot véltek felfedezni a könnyű selyem darab alatt, egy online oldal pedig azonnal felkapta a témát. Ezt pedig már Hailey sen hagyta szó nélkül és egész egyszerűen egy komment formájában tett pontot az ügy végére, ami valljuk be, igen meglepő húzás a sztárvilágban, ám úgy tűnik, nála itt és most telt be a pohár.

Nem vagyok terhes, hagyjatok békén!

- írta a poszt alá.

A rajongók persze a védelmére keltek! Volt, aki azt írta a modell rövid, ám tömör hozzászólásához, hogy sajnálja, hogy nőknek ilyenen kell keresztülmennie, amikor egyáltalán nem kötelességük teherbe esni, míg mások egész egyszerűen annyit írtak, hogy a légből kapott hírek helyett ideje lenne más, fontosabb dolgokkal foglalkoznia a sajtónak. Egyébként nem ez az első babahír Hailey kapcsán, az elmúlt években számos alkalommal foglalkoztak már a témával és ez a legutóbbi eset is nagyon jó példa arra, hogy a média mennyire érzéketlenül tud bánni a sztárok magánéletével, ha egy szaftos pletyka a tét. Elfeledkeznek arról, hogy a hírességek is emberek, akiknek ugyanúgy kijár az intim tér luxusa, mint bárki másnak, arról nem is beszélve, hogy mindez lelkileg hogyan hat az adott sztárra, aki esetleg nem tud teherbe esni, elvesztette a magzatát, vagy egész egyszerűen csak nem akar még babát.


És ezt láttad már?

Galéria / 7 kép

Világsztárok, akiknek a terhessége nehéz, vagy épp veszélyes volt

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Kép
Stílus

Varázslatos női ruhák a múltból: Fotók a 20. századi magyar divat évtizedeiből

Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy, szólt a Neurotic egyik száma. Valóban a divat diktálja a világ, a felnőtté válás, az életszakaszváltások egyre gyorsuló tempóját?

Kép
Szépség

Letisztult, egyenes frizura villámgyorsan! Teszteltük az új The Dyson Airstrait™ hajvasalót

Egy igazán modern és sok lehetőséget rejtő készüléket próbálhattunk ki, de vajon mennyire hatékony? Megosztjuk a tapasztalatainkat!

Kép
Sztárok

Selena Gomez manikűrje már a tavaszt idézi: imádni fogod ezt az árnyalatot te is!

Selena Gomez körmeit elnézve szinte biztos, hogy nem lehet túlontúl korán kezdeni a tavaszi manikűröket!

Kép
Sztárok

Híres leszbikus nők, akik egykoron férfihoz mentek feleségül

A szerelem bár néha tesz egy kis kerülőt, de idővel mindig célba ér!

Kép
Életmód

Így élnek a világ leggazdagabb kisállatai: vacsora ezüst tálcán, hatalmas medence, nemes textilekből készült ágynemű

Ezüst tányéron felszolgált steak vacsorára, óriási medence, nemes textilekből készült ágynemű, sok millió Instagram-követő. A világ leggazdagabb kutyái és macskái olyan elképesztő luxusban élnek, amiről a legtöbb ember csak álmodozik.

Kép
Sztárok

Sztárpárok, ahol a nő sokkal többet keres a férfinál

Sok párkapcsolat tönkremegy amiatt, mert a férfi egója nem tudja elviselni, hogy párja többet ad hozzá a családi kasszához. De szerencsére az ellenkezőjére is bőven akad példa, még a sztárok között is.