Hailey Bieber először beszélt Selena Gomezről és Justinnal való szerelmi háromszögükről

Hailey Bieber először beszélt Selena Gomezről és Justinnal való szerelmi háromszögükről
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Ráadásul azt is eláruljuk, hogy miért háborodtak ezen fel az emberek...

Talán egy örök kimeríthetetlen téma Selena Gomez, Justin és Hailey Bieber szerelmi háromszöge, amiről az emberek már évek óta pletykálnak, de az igazságot valószínűleg csak ez a három ember tudja. Történt ugyanis, hogy négy évvel ezelőtt Selena és Justin sokadjára is újra összejöttek, majd egy ezredik szakítás után Justin egyszer csak úgy döntött, hogy eljegyzi Haileyt.

A dolog kellemetlen része pedig az volt, hogy a Selenával történt szakítás és Hailey eljegyzése között csupán két hónap telt el, így sokakban felmerült a kérdés, hogy mi is történt valójában, és Hailey akkoriban vajon ellopta-e Justint Selenától, vagyis volt-e átfedés a két kapcsolat között.

Persze mondhatnánk, hogy ez már régen volt, ráadásul Hailey és Justin már 4 éve házasok, így jobb csak túllépni a dolgon, ám úgy tűnik, hogy Hailey tiszta vizet szeretne önteni a pohárba. A szupermodell ugyanis egy exkluzív interjút adott a Call Her Daddy című podcastben, ahol az interjúztató egyértelműen rákérdezett arra, ami szó szerint mindenkit foglalkoztat:

„Voltál valaha romantikus kapcsolatban egyidőben akkor, amikor Justin Selenával volt?”

Egyelőre csupán a podcast előzetese jelent meg, ám így is láthatunk és hallhatunk valamennyit Hailey válaszából, amely így hangzott:

„Ez őrület, mert még soha nem beszéltem erről... A legtöbb gyűlölet, ami felém irányul abból indul ki, hogy én elloptam tőle Justint... (...) Ez az egész arról szól, hogy az emberek megismerjék az igazságot! Mert van egy igazság!”

Bár pontosan még nem tudni, hogy Hailey szerint mi is ez az igazság, de az már biztos, hogy a podcast legújabb része a mai napon jelenik meg Amerikában, így hamarosan mindent tudni fogunk! Az emberek viszont nem vették jó néven, hogy a modell pont most nyílt meg a történtekről, szerintük ugyanis egyáltalán nem véletlen az időzítés.

Sokaknak ugyanis gyanús, hogy Hailey pont akkor nyilatkozik életében először a történtekről, mielőtt megjelenik Selena dokumentumfilmje, ami nyilván érinteni fogja ezt a témát is. A podcast Insta-oldalán nem meglepő módon hamar elkezdtek özönleni a kommentek:

„Selena dokufilmjét évekig vették fel, rengeteg munkájuk van benne, és egyértelműen le lesz rántva a lepel sok dologról, például a Hailey-Justin-Selena szerelmi háromszögről. Erre pont a premier előtt Hailey elkezd magyarázkodni, pedig ettől határozottan eltávolodott attól, hogy erről nyilatkozzon... Érdekes!”

„Én imádom Haileyt, TÉNYLEG! Szerintem csodálatos nő, ráadásul már NÉGY ÉVE házasok Justinnal... De akkor miért kell pont most magyarázkodni? Pont Selena dokumentumfilmje előtt? Valószínűleg Hailey tudja, hogy Sel mindent el fog mondani, így már előre be akarja védeni magát...”

„Kellemetlen, hogy pont most jelenik meg ez az őszinte interjú... Volt rá 4 éve, de pont most szólalt meg ezzel kapcsolatban. Kissé gyanús, nem?”

Természetesen azonnal tájékoztatunk, ha megtudtunk valami újat a podcast részleteiről, és arról, hogy pontosan mit is nyilatkozott Hailey!

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 6 kép

6 szabály, amire Hailey és Justin Bieber kötelezik egymást

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.