Hailey Bieber először beszélt Selena Gomezről és Justinnal való szerelmi háromszögükről

Hailey Bieber először beszélt Selena Gomezről és Justinnal való szerelmi háromszögükről
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Ráadásul azt is eláruljuk, hogy miért háborodtak ezen fel az emberek...

Talán egy örök kimeríthetetlen téma Selena Gomez, Justin és Hailey Bieber szerelmi háromszöge, amiről az emberek már évek óta pletykálnak, de az igazságot valószínűleg csak ez a három ember tudja. Történt ugyanis, hogy négy évvel ezelőtt Selena és Justin sokadjára is újra összejöttek, majd egy ezredik szakítás után Justin egyszer csak úgy döntött, hogy eljegyzi Haileyt.

A dolog kellemetlen része pedig az volt, hogy a Selenával történt szakítás és Hailey eljegyzése között csupán két hónap telt el, így sokakban felmerült a kérdés, hogy mi is történt valójában, és Hailey akkoriban vajon ellopta-e Justint Selenától, vagyis volt-e átfedés a két kapcsolat között.

Persze mondhatnánk, hogy ez már régen volt, ráadásul Hailey és Justin már 4 éve házasok, így jobb csak túllépni a dolgon, ám úgy tűnik, hogy Hailey tiszta vizet szeretne önteni a pohárba. A szupermodell ugyanis egy exkluzív interjút adott a Call Her Daddy című podcastben, ahol az interjúztató egyértelműen rákérdezett arra, ami szó szerint mindenkit foglalkoztat:

„Voltál valaha romantikus kapcsolatban egyidőben akkor, amikor Justin Selenával volt?”

Egyelőre csupán a podcast előzetese jelent meg, ám így is láthatunk és hallhatunk valamennyit Hailey válaszából, amely így hangzott:

„Ez őrület, mert még soha nem beszéltem erről... A legtöbb gyűlölet, ami felém irányul abból indul ki, hogy én elloptam tőle Justint... (...) Ez az egész arról szól, hogy az emberek megismerjék az igazságot! Mert van egy igazság!”

Bár pontosan még nem tudni, hogy Hailey szerint mi is ez az igazság, de az már biztos, hogy a podcast legújabb része a mai napon jelenik meg Amerikában, így hamarosan mindent tudni fogunk! Az emberek viszont nem vették jó néven, hogy a modell pont most nyílt meg a történtekről, szerintük ugyanis egyáltalán nem véletlen az időzítés.

Sokaknak ugyanis gyanús, hogy Hailey pont akkor nyilatkozik életében először a történtekről, mielőtt megjelenik Selena dokumentumfilmje, ami nyilván érinteni fogja ezt a témát is. A podcast Insta-oldalán nem meglepő módon hamar elkezdtek özönleni a kommentek:

„Selena dokufilmjét évekig vették fel, rengeteg munkájuk van benne, és egyértelműen le lesz rántva a lepel sok dologról, például a Hailey-Justin-Selena szerelmi háromszögről. Erre pont a premier előtt Hailey elkezd magyarázkodni, pedig ettől határozottan eltávolodott attól, hogy erről nyilatkozzon... Érdekes!”

„Én imádom Haileyt, TÉNYLEG! Szerintem csodálatos nő, ráadásul már NÉGY ÉVE házasok Justinnal... De akkor miért kell pont most magyarázkodni? Pont Selena dokumentumfilmje előtt? Valószínűleg Hailey tudja, hogy Sel mindent el fog mondani, így már előre be akarja védeni magát...”

„Kellemetlen, hogy pont most jelenik meg ez az őszinte interjú... Volt rá 4 éve, de pont most szólalt meg ezzel kapcsolatban. Kissé gyanús, nem?”

Természetesen azonnal tájékoztatunk, ha megtudtunk valami újat a podcast részleteiről, és arról, hogy pontosan mit is nyilatkozott Hailey!

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 6 kép

6 szabály, amire Hailey és Justin Bieber kötelezik egymást

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép
Sztárok

Félelmetes! Így rohamozták meg Angelina Jolie-t az emberek Párizsban - FOTÓK

Angelina Jolie minden bizonnyal nem számított arra, hogy a francia fővárosban ilyen lelkes tömeg fogadja majd.

Kép
Sztárok

Emlékszel még Shireen hercegnőre a Trónok harcából? Mostanra gyönyörű csaj lett az őt alakító színésznőből

Mikor láttad utoljára a Shireen hercegnőt alakító Kerry Ingram? Minden bizonnyal túl régen!

Kép
Életmód

Az elmúlt évek legszebb meleg szerelmei! Avagy Bill és Frank, és a sorozattörténet 15 másik meghatározó LMBTQ kapcsolata a sorozatok történetéből

A The Last of Us 3. részével újabb megindító LMBTQ szerelmi történettel lett gazdagabb a sorozattörténet!