Riválisok is lehetnének, de inkább az új Versace kampány arcai

Riválisok is lehetnének, de inkább az új Versace kampány arcai
Forrás: Getty

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Mindketten 23 évesek, és plasztikai sebész segített nekik elérni a tökéletes arcot. Barátnők lettek, most pedig luxuskampányban szerepelnek együtt.

Bella Hadid és Hailey Baldwin mára befutott modellek, már sokszor dolgoztak együtt kifutón. A két topmodell hasonló háttérrel rendelkezik, ugyanis mindketten sztárcsaládba születtek, szinte magától értetődő volt, hogy a a kis Bella és Hailey is egyszer majd a showbizniszben kötnek ki. Mindkét lány 170 centinél magasabb, vékony, nyúlánk testalkatú, így szinte adott volt a modellkedés, csak némi szépészeti beavatkozásra volt szükségük...

Kép
forrás: Getty

Barátnők a topon

Régóta nagyon jó barátnők, és nem is volt feltűnő, hogy múlt héten együtt hajóztak pár napig Szicília környékén – csupán csak az volt fura, hogy egy kis csajos vakációért keresztül repülik a fél világot a világjárvány idején. Ráadásul Hailey férjét, Justin Biebert azokban vádolták meg szexuális bántalmazással. Azóta kiderült, hogy végre egy giga kampányban együtt szerepelhetnek majd: a Versace 2021 elején mutatja be az új kampányt, amit múlt héten Korzikán fotóztak.

Hadid már eg „Versace-veterán", hiszen már ez már három Versace projekben vett rész, Hailey viszont csak először lesz a az olasz luxusmárka arca – igaz a kifutóján már régebben többször végigvonult.

Bella Hadid és Hailey Bieber versenyt posztolnak a bikinis képekből!

Galéria / 6 kép

Bella Hadid és Hailey Bieber bikinis képei

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Stílus

Egyszerűen imádjuk! Eva Longoria újra fellőtte a divattérképre ezt a lenge nyári darabot

Eva Longoria egy poszt alatt bebizonyította azt, hogy miért is érdemes még mindig ebben a textúrában gondolkodni.

Kép
Megjelent

Fürdőzünk a tehetségekben! Így készült a nyári InStyle címlapja Dobó Katával, Esztergályos Cecíliával, Horváth Lilivel, Kerékgyártó Yvonne-nal és Román Katalinnal

A hazai filmes szakmát ünnepli nyári lapszámával az InStyle magazin - a címlapon Esztergályos Cecília, Dobó Kata, Horváth Lili, Kerékgyártó Yvonne és Román Katalin!

Kép
Stílus
Kép
Életmód

10 lehangoló filmes példa arra, amikor az anya-fia páros közti korkülönbség zavarba ejtően kicsi volt a valóságban

A filmek világáról köztudott, hogy a valóságtól elrugaszkodott szabályok mentén mozog, és ez a fajta szabadság a végső castingdöntéseken is megmutatkozik.

Kép
Életmód

Egészen eddig rosszul tudtad: mennyi vért veszítünk a menzeszünk alatt?

Volt már, hogy aggódni kezdtél, talán túl sok vért veszítesz a menstruációd során? Most nőgyógyász válaszol minden kérdésedre!