Erzsébet királynő jubileumi ünnepségén különleges feladatot kap György, Sarolta és Lajos

Erzsébet királynő jubileumi ünnepségén különleges feladatot kap György, Sarolta és Lajos
Forrás: Getty Images/WPA Pool / Pool
Facebook
Twitter
Pinterest

Nem csak a család, a rajongók is nagyon várják már az ünnepséget.

Különleges év ez a királyi család számára, hiszen Erzsébet királynő immár 70. éve ül a trónon, amit ehhez méltó módon igyekszik majd megünnepelni. A Trooping the Colour nevű eseményre június 2-án kerül majd sor, ám egyelőre kérdéses, ki mindenki vesz majd részt rajta. Még csak találgatni tudják, vajon Meghan és Harry tiszteletüket teszik-e a fontos családi eseményen, és ami még érdekesebb: magukkal hozzák-e a két gyermeküket, akik közül a kisebb még sosem járt Angliában.

Mindenesetre velük vagy nélkülük, de az ünnepség meg lesz tartva, ráadásul a brit Daily Mail információi szerint Vilmos herceg és Katalin hercegné gyerekei különleges feladatot kapnak majd. A 8 éves György herceg, a jövő héten 7. életévét betöltő Sarolta hercegnő és a 4 éves Lajos herceg együtt debütálnak majd a Trooping the Colour hintójában, ráadásul bennfentesek szerint a Buckingham-palota erkélyén is megjelennek majd. Vilmos egyébként 4 éves volt – egyidős legfiatalabb gyermekével – amikor először kocsikázott körbe hintóval az eseményen. Akkoriban vele tartott természetesen édesanyja, Diana hercegné is.

A brit lapok szerint a gyerekek nemcsak főszerepben lesznek, de minden bizonnyal ellopják majd a showt, hiszen ritkán láthatjuk őket így együtt. Cambridge hercege egyelőre nem erősítette meg az infókat, de a rajongók valószínűleg már tűkön ülve várják az eseményt, hogy láthassák az egész királyi családot együtt.

Erzsébet királynő az utóbbi időben egyébként elég nehéz időszakon ment keresztül. Férjét, Fülöp herceget egy évvel ezelőtt veszítette el, és azóta egyre romló egészségi állapotáról cikkeznek a lapok. A királynő egyébként egy ideje mindenhova bottal jár, és amikor csak teheti, online, az otthona kényelméből csatlakozik be a hivatalos eseményekre. A jubileumi ünnepséget viszont biztosan nem szeretné kihagyni, ahol legalább olyan jó fotók készülnek majd róla, mint ezek:

És ezt olvasta már?

Galéria / 6 kép

6 meghökkentő tény a királyi családról, amit soha nem gondoltál volna

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.