György herceg fergeteges beszólással zárt le egy konfliktust az iskolában

György herceg fergeteges beszólással zárt le egy konfliktust az iskolában
Forrás: Getty Images/Karwai Tang
Facebook
Twitter
Pinterest

Ha az önbizalmat is osztályoznák a suliban, Vilmos és Katalin legidősebb gyermeke egészen biztosan ötöst kapna belőle.

Akár Meghan Markle és Harry a kedvenced az angol királyi családból, akár Katalin hercegné és Vilmos herceg oldalán állsz, abban biztosan egyet értesz velünk, hogy György, Sarolta és Lajos egyértelműen az élen szerepelnek a legszerethetőbb royalok listáján. Gondolj csak vissza a néhai II. Erzsébet királynő trónra lépésének platina jubileumára, amikor Vilmosék legkisebb fia a komplett show-t elrabolta magának a tündéri grimaszaival.

Katalin és férje egyébként igyekeznek megóvni a gyermekeiket a reflektorfénytől, így kifejezetten ritkán láthatjuk őket, továbbá az sem mindennapos, hogy a szüleik meséljenek róluk a nyilvánosság előtt. Éppen ezért amikor mégis napvilágra kerül róluk egy-két történet, az természetesen futótűzként tarolja le az internetet – mint például az is, amit Katie Nicholl leplezett le legújabb könyvében, a „The New Royals” című műben.

A szerző azt álltja, Vilmos és Katalin odafigyelnek arra, hogy a monarchia iránti kötelességtudat szellemében neveljék fel a gyerkőceiket. György már azzal is tisztában van, hogy a jövőben az Egyesült Királyság uralkodója válhat belőle, de az apja és az anyja azért egyelőre igyekszik megkímélni őt a túlzott felelősségvállalástól. (A bennfentesek azt állítják, hétévesen világosították fel Györgyöt a végzetéről.) A kilencéves herceg ennek ellenére tökéletesen tisztában van a származásával és a családja státuszával is.

„György megértette, hogy egy napon király lesz, és már kisfiúként azzal az ütős mondattal vágott vissza a barátainak az iskolában, miszerint ’az apám lesz a király, szóval jobb, ha vigyázol’”

– írja Katie Nicholl a kötetben. Vilmos és Katalin amúgy Zsófia wessexi grófnét és férjét, Eduárd wessexi grófot tekinte követendő példának a szülőséget illetően, mivel nekik sikerült távol tartaniuk a családjukat a médiafelhajtástól. Ezáltal úgy biztosíthattak a gyermekeiknek csendes, normális fiatalkort, hogy nem fordítottak hátat a rokonoknak és a koronának sem.

És ezt olvastad már?

Galéria / 7 kép

7 dolog, amit eddig nem tudtál György hercegről

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép
Sztárok

Félelmetes! Így rohamozták meg Angelina Jolie-t az emberek Párizsban - FOTÓK

Angelina Jolie minden bizonnyal nem számított arra, hogy a francia fővárosban ilyen lelkes tömeg fogadja majd.

Kép
Sztárok
Kép
Horoszkóp

4 csillagjegy-pár, akik egymás ellentétjei, mégis örökre együtt maradnak

Nem véletlenül mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, igaz?

Kép
Sztárok