8 trend, amit gyerekként imádtunk, és most újra menő

8 trend, amit gyerekként imádtunk, és most újra menő
Forrás: Warner Bros.
Facebook
Twitter
Pinterest

A divat 2021-ben igen szórakoztató fordulatot vesz!

Nem tudjuk, te hogy vagy vele, de mi minél idősebbek vagyunk, annál szívmelengetőbb nosztalgiával töltenek el minket a 90-es évek, és vele együtt a gyerekkorunk. Bár a kötelezettségek, a felelőség, a munka, és a felnőtt élet ügyes bajos dolgai már mindig velünk maradnak, ám ha valami most varázsütésre segít visszacsöppeni a gyerekkorodba, az a divat.

A 2021-es év trendjeit ugyanis, ha egy szóval kellene jellemezni, az a játékosság. Míg kicsiként arról álmodoztunk, hogy egyszer viselhessük a „nagylányos” ruhákat, most teljesen be vagyunk zsongva a következő darabokért, amik bizony mind-mind kiskori gardróbunk elemei voltak. A vidám ékszerektől, a puffos ujjakon át megtalálsz mindent a 2021-es trendek között, amit egykor imádtál!

1. Automatás gyűrű

Te is minden vásárlás alkalmával levágtál egy komplett show-t az anyukádnak, hogy had pörgess ki egyet? Most jobb minőségben és szebb kivitelezésben itt vannak a nagylányoknak való változatok.

Műanyag gyűrű, Asos, 6 font– itt!

Műanyag gyűrű, Asos, 6 font– itt!

2. Gyöngyös ékszerek

A gyöngyfűzés a tökéletes suli utáni program volt a barátnőkkel, hogy aztán lehessen menőzni vele a suliban. Nos, nem mondjuk, hogy ma már nem dobbantja meg a szívünket egy gyönyörű gyémánt, de egy ilyen darabra ezen a nyáron tuti befizetünk.

Gyöngyös nyaklánc, Roxanne Assoulin, 135 dollár – itt!

Gyöngyös nyaklánc, Roxanne Assoulin, 135 dollár – itt!

3. Csatos szandál

Avagy a Mary Jane cipő, ami nélkül nem telhetett el iskolai ünnepség. Bár a 90-es években a kislányoké volt ez a fazon, valójában a 30-as, 40-es, és még az 50-es években is előszeretettel viselték a nők, és most tessék, újra itt van.

Csatos cipő, Proenza Schouler, 675 euro – itt!

Csatos cipő, Proenza Schouler, 675 euro – itt!

4. Kantáros nadrág

Oké, az overál nem számít olyan nagy újításnak 2021-ben, hiszen már nagyjából már 2016 óta velünk vannak, na de a kantáros nadrágok csak most robbannak be igazán.

Kantáros farmer, Levi's, 41 990 Ft – itt!

Kantáros farmer, Levi's, 41 990 Ft – itt!

5. Színes napszemüveg

Mary-Kate és Ashley Olsen az elsőszámú képviselői voltak anno ennek az őrületnek, mi pedig imádtuk őket, így nyilván nekünk is volt ilyen. Jó persze, egy nyár sem telhet el egy klasszikus aviator nélkül, de néha tényleg szükségünk van arra, hogy ne vegyük magunkat annyira komolyan.

Színes lencsés napszemüveg, Reserved, 3995 Ft – itt!

Színes lencsés napszemüveg, Reserved, 3995 Ft – itt!

6. Fodros zokni

Ha eddig nem szaladt fel a szemöldököd, akkor majd most, itt ugyanis jön egy igen megosztó darab. Pedig annyival csajosabb és izgibb, mint bármilyen mintás zokni, csatos cipővel pedig maga a tökély!

Horgolt zokni, Free People, 14 dollár – itt!

Horgolt zokni, Free People, 14 dollár – itt!

7. Puffos ujj és fodrok

Lassan könyörögni tudnánk már azért, hogy legyen egy alkalom, amire nem sokk egy felháborítóan flitters, puffos, mintás, és tüllös ruhát felvenni. De minek is foglalkozunk más véleményével, amikor idén tényleg a hétköznapokban is ér királylánynak lenni.

Puffos ujjú tüllruha, H&M, 49 995 Ft – itt!

Puffos ujjú tüllruha, H&M, 49 995 Ft – itt!

8. Romantikus kardigánok

Valljuk be, kiskorunkban tényleg eltudott minket varázsolni olyan apró részlet, mint egy gomb. Most ezek a bájos részletek ismét megkapják a főszerepet az életünkben, mert az ilyen finom részletek tényleg fel tudnak dobni egy hosszú napot.

Gombos kardigán, Zara, 9995 Ft – itt!

Gombos kardigán, Zara, 9995 Ft – itt!

ÉS EZT LÁTTAD MÁR?

Galéria / 14 kép

Kedvenc sztárjaink a '90-es években

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép
Sztárok

Félelmetes! Így rohamozták meg Angelina Jolie-t az emberek Párizsban - FOTÓK

Angelina Jolie minden bizonnyal nem számított arra, hogy a francia fővárosban ilyen lelkes tömeg fogadja majd.

Kép
Sztárok

Emlékszel még Shireen hercegnőre a Trónok harcából? Mostanra gyönyörű csaj lett az őt alakító színésznőből

Mikor láttad utoljára a Shireen hercegnőt alakító Kerry Ingram? Minden bizonnyal túl régen!

Kép
Életmód

Az elmúlt évek legszebb meleg szerelmei! Avagy Bill és Frank, és a sorozattörténet 15 másik meghatározó LMBTQ kapcsolata a sorozatok történetéből

A The Last of Us 3. részével újabb megindító LMBTQ szerelmi történettel lett gazdagabb a sorozattörténet!