Gyászol a divatvilág! 72 éves korában elhunyt Tom Ford férje

Gyászol a divatvilág! 72 éves korában elhunyt Tom Ford férje
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

Vasárnap este, 72 éves korában, hosszan tartó betegség után elhunyt Tom Ford férje, a divatújságíró Richard Buckley.

Tom Ford 25 évesen, egy friss belsőépítész diplomával a zsebében, egy New York-i divatbemutatón ismerkedett meg a Women's Wear Daily divatszerkesztőjeként dolgozó, 38 éves Richard Buckleyval. A divattervező egy interjúban elmesélte, hogy az igéző kék szemű, jóképű férfin bár azonnal megakadt tekintete, Richard határozottsága annyira megijesztette, hogy a bemutató után azonnal távozott is a helyről.

Tíz nappal később Tomot a főnöke - a divattervező Cathy Hardwick - a Women's Wear Daily irodájába küldte pár ruháért. Amikor odaért azonnal a tetőre irányították, ahol a fotózás is volt. A liftből kilépve már Richard fogadta, aki annyira megörült neki, hogy pár óra múlva már nem volt kérdés az se, hogy ehhez hasonlót még eddig sohasem éreztek senki iránt.

2012. szeptember 23-án megszületett fiúk, Alexander John Buckley Ford, 2014-ben pedig közel 28 év együtt töltött boldog év után hivatalosan is összekötötték az életüket.

Richard Buckley 1979-ben a New York Magazinnál kezdte divatújságírói karrierjét. Később a Women's Wear Daily, a holland Vanity Fair, és a Mirabella magazinnál is megfordult, mielőtt a Vogue Hommes International főszerkesztője lett. Családjával London, New York, és Santa Fé után Los Angelesben éltek, itt is hunyt el szeptember 19-én vasárnap. Nyugodjék békében!

Videók

Kép
Sztárok

7 híres vonzó ember, aki valamiért még mindig szingli: a rajongók tudják az okát

Külső szemlélőként úgy tűnik, hogy a hírességeknek mindenük megvan – pénz, autó, gyönyörű otthon.

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Úgy tűnik, melléjük áll a szerencse.

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.