Még a legelvetemültebb fogyókúrázókat is megosztja! Ezt eszi Gwyneth Paltrow minden nap, hogy vékony maradjon

Még a legelvetemültebb fogyókúrázókat is megosztja! Ezt eszi Gwyneth Paltrow minden nap, hogy vékony maradjon
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Hollywoodban nem újkeletű dolog egy szélsőséges diéta, de Gwyneth Paltrow polarizált táplálkozása még a legelvetemültebb fogyókúrázókat is megosztja.

Nemrég járt körbe a TikTokon Gwyneth Paltrow interjúja, amiben a táplálkozási szokásairól is őszintén beszélt a színésznő. Elárulta, hogy a reggeleit üres kávéval indítja, és nagyon figyel arra, hogy semmi olyat ne fogyasszon, ami hirtelen megemeli a vércukorszintjét. Ezt követően délig nem is eszik semmit. Ebédre rendszerint csontlevest fogyaszt, majd minden délután legalább egy órát edz a személyi edzőjével, vagy kocog, de a pilates is a kedvencei közé tartozik. Edzés után nem maradhat el a szauna sem, ahol legalább 30 percet eltölt, persze több részletben. Vacsorára pedig főleg zöldség kerül a tányérjára, nyersen, párolva, vagy grillezve, és kerüli az olajban sült fogásokat. Gwyneth Paltrow hangsúlyozta, hogy nagyon odafigyel arra, hogy a szervezetét megszabadítsa a méreganyagoktól.
A színésznő nagyon figyel híresen karcsú alakjára, amit elmondása szerint a paleo étrendnek köszönhet. Szakértők szerint azonban Gwyneth túl kevés kalóriát fogyaszt ahhoz képest, hogy milyen intenzíven edz, és féltik a színésznőt, hogy hosszú távon ez a szigorú önmegtartóztatás káros lesz az egészségre.

gif

A kritikusok arra is felhívják a figyelmet a videó alatt, hogy a színésznőt fiatal lányok, és nők tömege tekinti példaképnek, akik követik a tanácsait, azonban orvosi felügyelet nélkül az ilyen mértékű ételmegvonás súlyos étkezési zavart is okozhat hosszú távon. S míg Gwyneth mellett komplett stáb áll, a személyi edzője, a dietetikusa személyében, aki azért odafigyelnek a színésznő egészségére, ezt nem mindenki engedheti meg magának. A kommentelők között persze ismét szóba került a világszinten és Magyarországon is botrányt okozó, a cukorbetegek számára felírható Ozempic injekció illegális alkalmazása is.
A 2023-as Oscar-gála után egyébként rengeteg kritika éri újra Hollywoodot. A háborgó kommentelők szerint az elhízást kóros járványként állítják be a filmipar fővárosában, a legtöbb színésznő pedig olimpiai sportot űz a fogyásból. A kóros karcsúsággal rajongók millióit tévesztik meg, miközben azt az üzentet közvetítik, hogy egy nő csak akkor érhet el karriert a szépség-, vagy a filmiparban, ha nádszálvékony. Ezzel a közösségi médiából áradó téveszmékre épülő celebkultúrával pedig sokan szeretnének már leszámolni. A színésznő egyik legnagyobb kritikusa, az okleveles táplálkozási szakértő, Rhiannon Lambert, A táplálkozás tudománya című könyv szerzője. Az író szerint Gwyneth Paltrow étkezéshez való hozzáállása nagyon veszélyes, és inkább tekinthető öncélú reklámnak, mivel a legtöbb általa alkalmazott technikának és módszernek semmilyen tudományos magyarázata nincs, a színésznő mégis visszaél a hírnévvel, és erre építi a GOOP nevű, általa alapított wellness márkát is. A tudós azon a véleményen van, hogy Paltrow rutinjai téves képet közvetítenek a követői felé, azt üzenik, hogy „egyél, igyál úgy, mint én, és olyan vékony leszel, de közben vedd meg a méregdrága termékeimet is hozzá“.

Galéria / 8 kép

Sztárok, akik bevállalták, hogy a cukorbetegeknek készült gyógyszerrel fogytak

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Toplista: A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!

Kép
Sztárok

Jennifer Lopez bemutatja: íme a tökéletes tavaszi outfit, ami elegáns, mégis kényelmes

Jennifer Lopez megint csak egy szuper outfitötletet hozott a tavaszra!

Kép
Sztárok

Sokkoló, hogy a gyógyíthatatlan beteg Christina Applegate milyen vírust kapott el egy éttermi saláta miatt

Christina Applegate nem rég tudatta a rajongóival, hogy szklerózis multiplexszel élő, most pedig arról vallott, hogy súlyos betegséget kapott egy fertőzött salátától.

Kép
Shopping

9 outfit Monica Geller ruhatárából, ami 2024-ben divatosabb, mint valaha

Oké, Rachel Green dolgozott a divatszakmában, de azért szó sincs arról, hogy Courteney Cox stílusát ne lenne érdemes lemásolnod!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 7 izgalmas magyar zenész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő zenei alakot!

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!