Őszinte vallomás: Gwendoline Christie ekkor érezte magát először szépnek

Őszinte vallomás: Gwendoline Christie ekkor érezte magát először szépnek
Forrás: HBO

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Gwendoline Christie végre megmutathatta nőies oldalát is.

Gwendoline Christie gyerekkorában tornásznak készült, ám egy gerincsérülés miatt végleg le kellett mondania ezen álmáról. Az ezredforduló környékén még egy kis butikban dolgozott Brightonban, majd gondolt egyet és felvételizett a Drama Centre Londonba, ahol 2005-ben végzett, és bár szokatlan magas, 191 centis testalkata miatt nem sok jövőt jósoltak neki színésznőként, végül sikerült rácáfolnia a benne kétkedőkben és ma már senki számára nem kérdés az, hogy mennyire biztos helye is van a szakmában.

2007-ben a The Time Surgeon című rövidfilmmel debütált a filmvásznon, amit aztán számos kisebb szerep követett, míg Gwendoline Christie-re osztották Tarth-i Brienne szerepét a Trónok harcában, ami után olyan alkotásokban láthattuk őt, mint Az éhezők viadala: A kiválasztott - Befejező rész, a Star Wars: Az ébredő Erő, a Star Wars: Az utolsó Jedik, vagy a Star Wars: Ellenállás című sorozat, illetve a nemrég elstartolt, hatalmas népszerűségnek örvendő Wednesday széria.

Tehetségét ma már senki sem vitatja, ám sokan még hosszú évek múltán is azzal a férfias nővel azonosították, akit a Trónok harca epizódjaiban keltett életre. És bár színészként viszonylag nem sok beleszólása lehetett abban, hogy miként nézzen ki a képernyőn, ő mindig vágyott arra, hogy megmutathassa nőies oldalát. Éppen ezért volt számára megtiszteltetés az, hogy Tim Burton rá osztotta Larissa Weems szerepét a Wednesday című sorozatban, ráadásul úgy, hogy a színésznőt kérte arra, hogy segítsen neki megalkotni és tökéletesíteni a karaktert. Gwendoline most egy interjúban elárulta, hogy egy Hitchcock-stílusú hősnőről álmodott, és legfőképp Tippi Hedren és Kim Novak inspirálta.

Ezt az ötletet szerettem volna erőltetni. Szeretek olyan karakterekké és emberekké átalakulni, akik nagyon távol állnak tőlem, és soha nem kapnék ilyen szerepet. Ez egy lehetőség volt arra, hogy megteremtsen ezt a fajta áthatolhatatlan, uralkodó karaktert a nőiség klasszikus ideájával. De míg Hitchcock hősnők általában mindenféle traumát élnek át, izgalmas volt egy olyan nőt életre kelteni, aki a saját sorsát irányítja, aki kíméletlenül ambiciózus, aki önként hozta magát veszélyes és extrém helyzetekbe. Mindez izgalmas volt a számomra

- mondta.

Majd kitért arra is, hogy mennyire csodálatos volt a széria jelmeztervezőjével, Colleen Atwooddal együtt dolgozni.

Colleen rendkívül tehetséges. Ezt az élményt nem is tudom kellőképpen szavakba önteni, egyszerűen elég rád néznie és tudja is, hogy kell kiemelnie az erősségeidet. Ez volt az első alkalom, hogy gyönyörűnek éreztem magam a képernyőn

- mesélte meghatottan.

Gwendoline kétségtelenül tökéletesen hozta nemcsak stílusában, de megjelenésében is a Nevermore Akadémia igazgatónőjét, alakítása pedig minden bizonnyal más studióknak is szemet szúrt, így meglehet, hogy a jövőben egyre több hasonlóan nőies szerepben láthatjuk majd őt viszont.

És ezt láttad már?

Galéria / 12 kép

Trónok harca szereplők, akikre ma már rá sem ismerni

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 6 izgalmas magyar filmes és színházi arc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő filmes és színházi alakot!

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!