Ő is belépett a szexi 50-esek klubjába

Ő is belépett a szexi 50-esek klubjába
Forrás: Getty

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

30 éves zenei karrier, 3 fiú gyerek, saját ruhamárka, heti show-műsor – és Gwen Stefani még mindig ragyog és minimum 15 évet letagadhatna a korából.

Ha azt mondjuk Gwen Stefani, neked is tuti, hogy a vörös rúzs, és a fekete szemtus jut először eszedbe. Valljuk be, Gwen Stefani nem a természetesség mintaképe. Vegyünk például csak azt, hogy a 21. század Monroe-ja ősidők óta platina szőke, emellett a sztár szigorúan ragaszkodik jól bevált make up-jához – ez az énekesnő védjegye.

Zenei karrierje 1986-ben kezdődött, amikor Gwen testvére, Eric megkérte, hogy csatlakozzon az együtteséhez, az énekesnő igent mondott. A csapat első énekese John Spence volt, aki Gwennel osztotta meg a vokálokat. 1987-ben Spence öngyilkos lett. A tragédia után Stefani összetartotta a No Doubtot. 1992-ben alá is írták az első lemezszerződésüket, de csak 1995-ben robbantak be a Tragic Kingdom lemezükkel, amin a Don't Speak című dal volt. Ezt a számot, egy szakítás emlékére írta, az együttes egyik tagjával sokáig egy párt alkottak, Tony Kanal volt az első nagy szerelme – a szakítós dal egészen a Grammy-díjig repítette a csapatot.

Kép
forrás: Getty

L.A.M.B

2004 a nagy fordulatok éve volt, hiszen Gwen szólókarrierbe kezdett, megjelent első saját albuma, és L.A.M.B. néven saját ruhakollekciót is piacra dobott. Színésznőként is ebben az évben debütált: különböző szereplőválogatásokra kezdett el járni. Első alkalommal a Mr. & Mrs. Smith c. film castingján jelent meg, de nem kapott szerepet. Először 2004-ben Martin Scorsese Az Aviátor című filmjében debütált, Jean Harlow-ként.

Gwen 1995 decemberében találkozott egy No Doubt koncerten Gavin Rossdale-lel, a Bush gitárosával, hamar össze is házasodtak, kapcsolatukból 3 kisfiú született, de a pár 13 év után elvált, az énekesnő Blake Sheltonnal él együtt, akivel a a The Voice című tehetségkutató zsűritagjaiként ismerkedtek meg, ahol még most is együtt dolgoznak.

A Harajuku divatmárkája gyerekruha divízióval is bővült, nézd meg a márka cuki szettjeit a Harajuku Lovers Insta-oldalon meg tudod nézni:

És íme az 50 éves énekesnő, aki megjelenésével, merészségével, magabiztos kisugárzásával maga mögé utasítja a húszéveseket is.

Galéria / 8 kép

Gwen Stefani, a szexi 50-es

Megnézem a galériát

Rögös út vezetett a skater csaj stílusától máig, de még most is néha mellélő. Most megnézheted 1986-tól, a No Doubt megalakulásától a 2010-ig mekkora változáson esett át az énekesnő.

Galéria / 14 kép

Gwen Stefani 1989-2010 között

Megnézem a galériát

És egy érdekes (és sikeres) műfaji kirándulás Gwen részéről, a ska után 2001-ben ezzel a számmal lepett meg minket:

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.