GUESS what? Három új GUESS üzlet nyílt az Arena Mallban

GUESS what? Három új GUESS üzlet nyílt az Arena Mallban
Facebook
Twitter
Pinterest

Stílusos karácsonyt mindenkinek! Az egyik legikonikusabb divatmárka, a GUESS – Magyarországon egyedülállóan – 3 újonnan nyílt üzletben várja a divatrajongókat az Arena Mallban. Az utánozhatatlan farmereket a GUESS Jeans, a táskákat és kiegészítőket a GUESS Accessories üzletekben találjuk meg, a legkisebbek vagány stílusáról pedig a GUESS Kids gondoskodik. Ám az újdonságok sora itt még nem ér véget, az Arena Mall további 5 stílusos márkát hozott el a karácsonyi készülődés időszakára.

Fiatalos, érzéki és bátor: a GUESS nem véletlenül került be a világ legikonikusabb divatmárkái közé. A Marciano-fivérek a 80-as években a farmer újragondolásával, a kőmosott, alakra simuló „Marilyn” darabbal tették közismertté a GUESS-t, mely karakteres stílusával azóta is hódít a trendkedvelők körében. Az egyedülálló nemzetközi divatkínálatáról ismert Arena Mallban mostantól a legnagyobb hazai GUESS választékot találjuk meg, 3 üzletben, több mint 400 négyzetméteren, a bevásárlóközpont 1. emeletén.

Kép

Ha stílusosan ünnepelnénk, vagy igazán különleges meglepetést keresünk, a GUESS Jeans vagy a GUESS Accessories üzletek tökéletes célpontot jelentenek. Ám a divat nemcsak a felnőtteknek jár: jó hír, hogy a trendi kollekciók a legkisebbek számára is elérhetők a GUESS Kids kínálatában.

Kép

Okoseszközöktől a lakberendezésig – új márkák karácsonyra az Arena Mallban

A legjobb ajándékok lelőhelye lehet tech-rajongó családtagunk vagy ismerősünk számára a Xiaomi újonnan nyílt, hivatalos márkaboltja, ahol számtalan háztartási és okoseszköz közül is válogathatunk.

Kép

A hamisítatlan karácsonyi hangulat kellékeiért vagy jolly joker ajándékért a Bonami első hazai üzletébe érdemes bepillantani, ahol rengeteg gyönyörű lakberendezési tárgyat és ünnepi dekorációt találunk.

Kép
Kép

Sneakerből sosem elég, főleg, ha ajándékot keresünk! Az Arena Mallban megnyílt a Sizeer üzlete is, a legmenőbb sportcipőkkel és streetwear márkákkal.

Kép

Ha pedig szeretnénk a legjobb formánkat hozni az ünnepekre, a szépségápolási termékek széles választékát találjuk az Xpert Beauty hamarosan nyíló üzletében, az urak tökéletes külsejéről pedig a megújult Barber Shop gondoskodik.

Kép
Kép

Az Arena Mall üzleteit >> itt tudod megtekinteni!

Videók

Kép
Sztárok

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép
Sztárok

Bámulatos átalakulás: Mutatjuk, hogyan fogyott el Adele 10 év alatt

Adele már több mint 45 kiló mínusznál jár!

Kép
Sztárok
Kép
Stílus

3 népszerű trendőrület, ami már nem lesz divatos 2023-ban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

A mikrotrendek bár mindig csak egy aprócska szerepet vállalnak magukra a divatirányzatok között, ettől függetlenül nagyon is kijár nekik az a bizonyos figyelem.

Kép
Szépség

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép
Sztárok

7 híres ember, aki úgy döntött, hogy nem házasodik újra, és hűséges marad házastársa halála után is

Az állatvilágban gyakori, de az emberi társadalomban ritka madár az, aki valóban egy életre választ magának párt, és ha a másik elmegy, akkor örökre özvegy marad.