GUESS what? Három új GUESS üzlet nyílt az Arena Mallban

GUESS what? Három új GUESS üzlet nyílt az Arena Mallban

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Stílusos karácsonyt mindenkinek! Az egyik legikonikusabb divatmárka, a GUESS – Magyarországon egyedülállóan – 3 újonnan nyílt üzletben várja a divatrajongókat az Arena Mallban. Az utánozhatatlan farmereket a GUESS Jeans, a táskákat és kiegészítőket a GUESS Accessories üzletekben találjuk meg, a legkisebbek vagány stílusáról pedig a GUESS Kids gondoskodik. Ám az újdonságok sora itt még nem ér véget, az Arena Mall további 5 stílusos márkát hozott el a karácsonyi készülődés időszakára.

Fiatalos, érzéki és bátor: a GUESS nem véletlenül került be a világ legikonikusabb divatmárkái közé. A Marciano-fivérek a 80-as években a farmer újragondolásával, a kőmosott, alakra simuló „Marilyn” darabbal tették közismertté a GUESS-t, mely karakteres stílusával azóta is hódít a trendkedvelők körében. Az egyedülálló nemzetközi divatkínálatáról ismert Arena Mallban mostantól a legnagyobb hazai GUESS választékot találjuk meg, 3 üzletben, több mint 400 négyzetméteren, a bevásárlóközpont 1. emeletén.

Kép

Ha stílusosan ünnepelnénk, vagy igazán különleges meglepetést keresünk, a GUESS Jeans vagy a GUESS Accessories üzletek tökéletes célpontot jelentenek. Ám a divat nemcsak a felnőtteknek jár: jó hír, hogy a trendi kollekciók a legkisebbek számára is elérhetők a GUESS Kids kínálatában.

Kép

Okoseszközöktől a lakberendezésig – új márkák karácsonyra az Arena Mallban

A legjobb ajándékok lelőhelye lehet tech-rajongó családtagunk vagy ismerősünk számára a Xiaomi újonnan nyílt, hivatalos márkaboltja, ahol számtalan háztartási és okoseszköz közül is válogathatunk.

Kép

A hamisítatlan karácsonyi hangulat kellékeiért vagy jolly joker ajándékért a Bonami első hazai üzletébe érdemes bepillantani, ahol rengeteg gyönyörű lakberendezési tárgyat és ünnepi dekorációt találunk.

Kép
Kép

Sneakerből sosem elég, főleg, ha ajándékot keresünk! Az Arena Mallban megnyílt a Sizeer üzlete is, a legmenőbb sportcipőkkel és streetwear márkákkal.

Kép

Ha pedig szeretnénk a legjobb formánkat hozni az ünnepekre, a szépségápolási termékek széles választékát találjuk az Xpert Beauty hamarosan nyíló üzletében, az urak tökéletes külsejéről pedig a megújult Barber Shop gondoskodik.

Kép
Kép

Az Arena Mall üzleteit >> itt tudod megtekinteni!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 6 izgalmas magyar filmes és színházi arc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő filmes és színházi alakot!