Egyszerre durva és szemkápráztató! A Gucci mindenkit átvert a legújabb bemutatóján - VIDEÓ

Egyszerre durva és szemkápráztató! A Gucci mindenkit átvert a legújabb bemutatóján - VIDEÓ
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

A Gucci újfent nem aprózta el a dolgot!

A Gucci az elmúlt években is mindent megtett azért, hogy emlékezetes kollekció dobjon a piacra, és ezt egy nem kevésbé látványos bemutató formájában tálalja a nagyérdemű elé. Ezen jó szokásáról pedig idén sem tett le!

Az olasz divatház ezúttal Ohio állambeli Twinsburgban mutatta be 2023-as tavaszi-nyári kollekcióját, ahol először a nézők sem gondolták volna, hogy egy időben két külön teremben zajlik a bemutató. A Gucci sok szempontból korszakalkotó bemutatójáról csak a show végén hullott le a lepel, amikor felemelték a kifutót kettészelő, a két helyszínt elválasztó paravánt, és kiderült, hogy mindez bizony nemcsak egy vizuális trükk, hanem maga a valóság. A modellek ugyanis egytől egyig egypetéjű ikrek voltak, akik a show végén kézen fogva vonultak végig az immáron meglepett közönség előtt.

Lapozz a lenti Insta-galériában a többi képért:

A Gucci kreatív igazgatója, Alessandro Michele nem véletlenül választotta ezt a várost és az ikerség hihetetlenül érdekes témáját legújabb kollekciója kapcsán. Édesanyjának ugyanis volt egy ikertestvére, aki nem egyszer nővére helyett ment el egy-egy állásinterjúra, és a még sokszor kisfiú Alessandrot is összezavarták azzal, hogy túlontúl egyformák voltak mindenben. Ez a személyes tapasztalat pedig elég alapot szolgáltatott ahhoz, hogy az olasz divatzseni egy olyan bemutatót keltsen életre, amivel méltó módon tiszteleghet imádott anyukája és nagynénje előtt. A 2023-as tavaszi shownak helyet adó Twinsburg pedig tökéletes hely volt erre. Ez a városka tudniillik arról ismert, hogy nevét (Ikerváros) közel 200 évvel ezelőtt egy ikerpár ihlette, és minden év augusztus első hétvégéjén itt rendezik meg a világ legnagyobb ikertalálkozóját. Ennél tökéletesebb együttállást pedig ki sem találhatott volna a tervező, aki egyébként Rómában született, egy olyan városban, amit Kr. e. 753-ban egy ikerpár, Romulus és Remus alapított.

A teljes bemutatót pedig itt tekintheted meg:

És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

8 ikerpár, aki legalább annyira menő, mint az Olsen lányok

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép
Sztárok

Bámulatos átalakulás: Mutatjuk, hogyan fogyott el Adele 10 év alatt

Adele már több mint 45 kiló mínusznál jár!

Kép
Sztárok
Kép
Stílus

3 népszerű trendőrület, ami már nem lesz divatos 2023-ban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

A mikrotrendek bár mindig csak egy aprócska szerepet vállalnak magukra a divatirányzatok között, ettől függetlenül nagyon is kijár nekik az a bizonyos figyelem.

Kép
Szépség

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép
Sztárok

7 híres ember, aki úgy döntött, hogy nem házasodik újra, és hűséges marad házastársa halála után is

Az állatvilágban gyakori, de az emberi társadalomban ritka madár az, aki valóban egy életre választ magának párt, és ha a másik elmegy, akkor örökre özvegy marad.