Megható! Görög Zita nem csak ruhaválasztásával tette különlegessé az InStyle #képesvagyok gálát

Megható! Görög Zita nem csak ruhaválasztásával tette különlegessé az InStyle #képesvagyok gálát
Forrás: InStyle/Martin Wanda

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Facebook
Twitter
Pinterest

Görög Zita nemes gesztusa mindenkit elbűvölt az InStyle magazin #képesvagyok gáláján.

Görög Zitát az InStyle magazin a #képesvagyok küzdeni a céljaimért kategóriában jelölte az idén.

A 43 éves modellt a vörös szőnyegen sem lehet zavarba hozni, ha stílusról és tökéletes ruhaválasztásról van szó. Nem volt ez másként tegnap este sem! Görög Zita egy izgalmas, szabásvonalakkal és kivágott részlettel dolgozó, átlapolt Nanushka darabban érkezett a gálára, amit egy hasonló árnyalatban pompázó táskával és egy színes, leopárdmintákban úszó cipellővel tett felejthetetlenül szemrevalóvá.

A modell bár tegnap este díj nélkül távozott, mégsem szomorkodott, hiszen amellett, hogy számára egy nagyon is fontos ügy mellett szólalhatott fel, három díjat is átadott olyan civileknek, akik gondolkodás nélkül csatlakoztak hozzá az elmúlt hónapokban, hogy közös erővel fogják össze azt a káoszt, ami az információáramlásban keletkezett az orosz-ukrán háború által kialakult menekültválság kapcsán.

Fantasztikus este volt, fantasztikus emberekkel! Az InStyle pár hete jelölt a #képesvagyok küzdeni a céljaimért díjra, amit nem hoztam el, de lehetőséget biztosítottak, hogy átadhassak 3 díjat általam fontos civileknek. A háború árnyékában tanultam meg újra hinni a társadalmi összefogásban és az emberek jóságában. A lelkemben azokkal az önkéntesekkel álltam ma színpadra és adtam át ezeket az apró díjakat, akik névtelenek maradnak számunkra. Azokkal a kórházi dolgozókkal, akik az ukrán kismamáinkat látták el, a túlterhelt határmenti orvosokkal és a fennmaradásukért is küzdő pedagógusainkkal. A Facebook-csoportokat létrehozó és működtető elszánt emberekkel vagy azzal a több száz befogadóval, akik biztonságot nyújtottak, nyújtanak a menekülteknek az otthonaikban. Legyen a mai este egy köszönet mindenkinek! Néhány embert szeretnék megemlíteni azok közül, akiket a pályaudvarokon ismertem meg és a mai napig velem együtt segítik a menekülteket, akár itthon akár Ukrajnában. Őket leptem ma meg😇 A Facebook-csoportok királynője díjat egy olyan hölgynek adtam, aki előtt tényleg nincs lehetetlen, legyen szó szállásáról vagy szívműtétről. Nemes Jeles Vera🥰 A pályaudvarok királya egy olyan jószívű embert illet, aki csapatot faragott az önkéntesekből, 3 hónapon keresztül minden nap jelen volt és sajnos előfordult, hogy egy egyetemista menekült hölgyet védett meg az erőszaktól.Samir Nemer🥰 A 3. díj egy csodálatos csapatnak jár, akiknek köszönhető a Keleti Gyereksarok, a The Nursery Project, BOK Gyereksarok és az Utazo Ficak civil segítség ukrán gyerekeknek programok. Tímár Eszter, Katona Flóra, Sztarácsek Jázmin, Bozó Zsuzsanna 🥰

- írtan a posztja alá

Most pedig kattints és ismerd meg a #képesvagyok díj győzteseit!

Galéria / 8 kép

Ők az első InStyle #képesvagyok díjátadó gála győztesei

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Kép
Stílus

Varázslatos női ruhák a múltból: Fotók a 20. századi magyar divat évtizedeiből

Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy, szólt a Neurotic egyik száma. Valóban a divat diktálja a világ, a felnőtté válás, az életszakaszváltások egyre gyorsuló tempóját?

Kép
Szépség

Letisztult, egyenes frizura villámgyorsan! Teszteltük az új The Dyson Airstrait™ hajvasalót

Egy igazán modern és sok lehetőséget rejtő készüléket próbálhattunk ki, de vajon mennyire hatékony? Megosztjuk a tapasztalatainkat!

Kép
Sztárok

Selena Gomez manikűrje már a tavaszt idézi: imádni fogod ezt az árnyalatot te is!

Selena Gomez körmeit elnézve szinte biztos, hogy nem lehet túlontúl korán kezdeni a tavaszi manikűröket!

Kép
Sztárok

Híres leszbikus nők, akik egykoron férfihoz mentek feleségül

A szerelem bár néha tesz egy kis kerülőt, de idővel mindig célba ér!

Kép
Életmód

Így élnek a világ leggazdagabb kisállatai: vacsora ezüst tálcán, hatalmas medence, nemes textilekből készült ágynemű

Ezüst tányéron felszolgált steak vacsorára, óriási medence, nemes textilekből készült ágynemű, sok millió Instagram-követő. A világ leggazdagabb kutyái és macskái olyan elképesztő luxusban élnek, amiről a legtöbb ember csak álmodozik.

Kép
Sztárok

Sztárpárok, ahol a nő sokkal többet keres a férfinál

Sok párkapcsolat tönkremegy amiatt, mert a férfi egója nem tudja elviselni, hogy párja többet ad hozzá a családi kasszához. De szerencsére az ellenkezőjére is bőven akad példa, még a sztárok között is.